Necmettin sonucu yetersiz buldu

İhlas Pazarlama Philips Su Arıtma Cihazının Adaptörü İçinden Çıkmadı

27 Temmuz 2024 13:06

İhlas Pazarlama vasıtasıyla Philips marka su arıtma cihazı satın aldık. Cihaz bize teslim edildi. Biz de evimize götürdük, sonrasında servisle irtibata geçerek montajı için tarih aldık. Belirtilen tarih ve saat aralığında servis montajı yapmak için eve geldi. Cihazı kutusundan çıkarırken cihazın adaptörünün olmadığını gördük. Servis cihazın kurulumunu yaptı ve tarafımıza adaptörle alakalı konuyu servis müdürümüze aktardım, ilgili dönüşü size yapacaklar dedi. Montajdan 3-4 gün sonra aldığımız yere adaptörün durumunu sorduk, herhangi bir bilgi yok dediler. Bugün genel merkezi aradığımızda ise durumu söyledik ve gene aynı cevap verildi. Üstelik arıtma cihazının yanında verilmesi gereken sürahi de verilmedi. Aldığımız yere söylememize rağmen hala daha ne dönüş ne de bilgi var. Resmen olay malı satana kadar, sattıktan sonra hiçbir şekilde takip ve bilgilendirme yok. Durumumuzun acil olarak çözülmesini istiyorum.

27 Temmuz 2024 14:10 (Şikayetten 1 saat sonra)
29 Temmuz 2024 18:34

27.07 tarihinde durumu sizlere izah ettim, 29.07 tarihinde adaptör tedariği sağlandı fakat hediye sürahi tedarik sürecinde.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 14:06
Aura Cebilon Bölgenize Kurulum Yok, Yapamayız
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Servis Randevularında Tekrar Eden Aksaklıklar Ve İlgisizlik Nedeniyle Mağduriyet

24 Temmuz 2025 12:02
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Philips Su Arıtma Cihazı Sürekli Arızalanıyor Ve Servis Bekletiyor

08 Kasım 2024 10:33
Fatma sonuçtan çok memnun

16 Aralık 2023 00:44
"İlginiz için teşekkür ederim"
Haluk sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2025 15:58