12 Ağustos 2023 11:10

İhlas marka Cebilon silver model su arıtma cihazını kullanıyorum. 31 Ağustos 2022 'te 5 adet ana filtre dahil hepsini değiştirdik. Ana filtrenin de minimum 2 yılda bir değişmesi ve altı ayda bir bakım yapılması gerektiğinin bilgisini verdiler. Ayrıca birinci altı ayda birinci filtre değişir dediler. Birinci ay bakımını yaptırmadık ikinci altı ay bakımı için servisi çağırdık. Servis tüm filtrelerin tekrar değişmesi gerektiğini söyledi. Kendilerine ana fitre 2 yıl sonra değişecekti neden şimdi değişiyor dedim belli olmuyor kirlenmiştir dedi. Kendileri ile biraz tartıştık ve ana filtreyi değiştirmelerini istemedim.

4 tane filtre takip 920 TL alıp gittiler. Elimde kalan dört filtreyi tek tek açıp kontrol ettim iki filtre gerçekten çok kirliydi üçüncü filtre normal dördüncü filtre ise tertemiz çıktı. Bu duruma bakıldığında aslında iki filtre değişmesi gerekiyordu, fakat servis etik olmayan satış politikası yüzünden dört adet filtreyi değiştirdi. Herhangi bir ölçüm aleti ile filtreler test edilmedi kafalarına göre değişim yaptılar! Allah'tan beşinci filtreyi yani ana filtreyi değiştirmelerine izin vermedim eğer izin verseydim ek 530 TL daha ücret alacaklardı. Altı ayda bir filtre değişir diyen İhlas holding sırf fazla para kazanma uğruna gerekli testleri yapmadan temiz filtreleri değiştirdi!

Her altı ayda bir filtrelerin değişmesi gerektiğini biliyorum örnek 18 ay sonra toplamda 3 filtrenin değişmesi lazım, fakat 4 filtre birden değiştirerek 24 ay kullanmam gereken üçüncü ve dördüncü filtreleri çöp ederek ve beni maddi manevi zarara soktular! Öğleden beri bu yaşadığım durumu yediremiyorum. Kendilerinden şikayetçiyim mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

12 Ağustos 2023 11:19 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, İhlas Müşteri Hizmetleri,

14 Ekim 2023 00:35

11 Temmuz 2023 16:51
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Aura Cebilon Bir Daha Sizden Filtre Değişimi Yapmam

06 Şubat 2025 21:44
Birsen sonuçtan çok memnun

18 Mayıs 2024 23:41

İhlas Cebilon Su Arıtma Cihazında Fahiş Filtre Fiyat Artışı Ve Gereksiz Değişim Baskısı

05 Haziran 2025 12:10