Erdinç sonuçtan hiç memnun değil

Audi Garantili Yedek Parça Masalı!

Erdinç
14 Kasım 2023 09:51

11 yıldır tüm bakımları Audi yetkili servisinde yapılan aracım var. Audi'nin 2 yıl parça garantisine güvenerek yetkili serviste ücretini ödeyerek yaklaşık 9 bin km önce yani 105 bin km de kavramamı şanzıman yağı ile birlikte değiştirdim. Garanti süresi içerisinde aracımda d ve r konumunda soğukken kalkışlarda vuruntu şikayetimden dolayı Audi miram yetkili servise müracaat ettim. Aracımda mekatronik ve volan parçaları değişip deneme yapıldığı halde problem çözülmedi. Geriye bir tek kavrama değişimi kaldı. Ben haklı olarak kavramanın garantisi devam ettiğinden garantiden değişmesini istedim. Üretici ile görüştük ancak siz 60 bin bakımında 60 bin km de değil de 62 bin km de şanzıman yağı değiştirmişsiniz diyerek böyle saçma ve akla zarar bir bahaneyle 105 bin km de şanzıman yağı ile birlikte parasını ve işçiliğini ödeyerek değiştirdiğim kavramamı garantisiz saydılar ve değişim için yeniden ücret talep ettiler. Audi firmasını olan tüm güvenim sarsıldı. 2 katı fiyatına bakım yaptırıp da karşılığını alamamak bu olsa gerek.

Volkswagen Passat Kavrama Sorunu

Murat