Selçuk sonuçtan memnun

Audi A3 Sedan Araçların Vernik Atması

24 Nisan 2024 10:56
Selçuk'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ediyorum”

2022 yılının yazında 2016 model beyaz Audi A3 Sedan Dynamic araç satın aldım. Bu yıl aracım yıkandıktan sonra orijinal olan sağ, sol, kaput gibi bölümlerinde vernik atması yaşadım. Haramidere Doğuş Otomotiv'den servisteki arkadaşlar ilgilendiler; fakat, verdikleri cevap beni tatmin etmedi. Araç kullanımı sırasında kaput ve çamurluklara küçük taşların isabet ettiğini ve bunların daha sonra araç yıkanırken tazyikli sudan dolayı boyanın üzerindeki verniklerin sökülebileceğini anlattılar. Ancak ben, Peugeot, Renault, Opel, Fiat veya Mercedes gibi markalarda böyle bir durumla karşılaşmadım. Abimde ve ortaklarımda da bu markaların araçları var ve hiçbiri araçların yıkanmasından dolayı verniklerin çıktığını söylemedi. Aynı zamanda mimar arkadaşım da 2016 model aynı araçtan satın aldı. Onun aracının kaputunda da vernik soyulması olduğunu belirtti. Biz ne yapmalıyız? Boyatsak aracın değeri düşecek çünkü araçlar orijinal; boyatmasak satarken sorun yaşayacağız. Audi Türkiye veya Almanya'dan bu konuda bilgi almak istiyoruz. Nasıl bir yol izlemeliyiz? Teşekkürler.

27 Nisan 2024 13:48

Teşekkür ediyorum

Bende de aynı problem var. Nasıl bir yol izlediniz

Selçuk

Haramidere Doğuş otomotivden randevu aldım, baktılar garanti kapsamında değildir, denildi, öylece kaldı kullanıcı hatası denildi.

Audi Silecek Sorunu: Kalite Ve Servis Hayal Kırıklığı

Deniz
01 Aralık 2024 21:08
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Boya Dökülmesi

Uğur
09 Eylül 2024 14:36
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Mesut
23 Mayıs 2024 19:36