Audi Silecek Sorunu: Kalite Ve Servis Hayal Kırıklığı

Deniz
01 Aralık 2024 21:08

2023 Şubat ayında Vosmer otomotivden aldığım orijinal Audi ön arka silecek takımıyla ilgili problem yaşadığımı servise videolu ve bizzat giderek belirttim. Silecekler yağmurda camı silmek yerine atlaya atlaya gitmekteydi bende sileceklerin yenisiyle değiştirilmesi talebinde bulundum. Fakat servis danışmanı çok bilmiş hanımefendi bunun normal olduğunu böyle durumlarda camı ıslatmam gerektiğini söyledi. Ben yağmurda silmediğini videolu şekilde kanıtladığım halde. Hatta ürünlerin eskisi gibi kaliteli olmadığından olabileceğini bahsetti. Komik bir şekilde. Muhtemelen bekleye bekleye eski tarihli ürünü araca taktılar. Ve parçanın garantili olduğunu biliyorum bu yüzden eski sileceklerimi kullandım ve yağmurların başlamasıyla yeni silecekleri tekrar taktım ve aynı sorun devam ediyor. Audi Türkiye'nin sorunuma çözüp sileceklerimi yenisiyle değiştirmesini talep ediyorum. Servislerde defalarca yaşadığım kötü tecrübeler bu markadan vazgeçmeme sebep olacak. Çözüm olmadığı takdirde bu basit konuyu üreticiyle iletişme geçip şikayette de bulunacağım. Sonuçta normal sileceklere göre çok daha fazla ücret ödeyerek alıyoruz. Servisleri denetleyin!

Belma sonuçtan hiç memnun değil

Aracımın Kaplama Sorunları Ve Yetersiz Bilgilendirme

Belma
24 Aralık 2024 00:37
#A3
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Volvo XC40 Su Sızıntısı Ve Servis Sorunları

Aynur
28 Kasım 2024 21:10
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Honda Accord 2023 Executive

İsmail
03 Eylül 2024 13:07
Honda Accord 2023 Executive
Resul sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Disk Ve Balata Sorunu: Yağmurda Güvenlik Tehlikesi

24 Eylül 2024 21:43
Serhan sonuçtan hiç memnun değil

Togg Devamlı Çalışan Silecek Sorunu

Serhan