Hüseyin sonuçtan çok memnun

AtlantisNet Atlantis İnternet Sorunu

07 Kasım 2023 21:51
Hüseyin'in Teşekkür Mesajı
“Şikayet var ekibine çok teşekkür ederim. Onların sayesinde problemim çözüldü. Bir sorunu çözmek için acaba başka yerlere şikayette bulunmak mı gerekiyor. Firmalar neden çözüm konusunda hızlı ve aktif olmuyorlar”

Atlantis fiber internete yeni abone oldum. İlk gün internet vardı fakat daha sonra internet gitti. İnternet sitesinden talepte bulunmama rağmen sorun çözülmedi ve telefonla aradım yine sorun çözülmedi. Nasıl bir servis sağlayıcı anlamadım. Hizmet kalitesi sıfır abone numaram 3400111758

08 Kasım 2023 09:44

08/11/2023 saat 9:30 da tekrar çağrı merkezini aradım sorunun devam ettiğini ilettim. Ekip göndereceklerini tekrarladılar.

08 Kasım 2023 10:59 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba, Hüseyin Bey. Ekiplerimiz 09:00-09:30 arası merkez ofisten ayrılmaktadır. Arızanıza yönelik ekip arkadaşlarımız gerekli müdahalede bulunmuş olup bağlantınız aktifleştirilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

08 Kasım 2023 11:02

Diyar sonuçtan hiç memnun değil

Atlantis Fiber'da Düşük Hız Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleriyle Hayal Kırıklığı

30 Ekim 2025 21:29
atlantis-fiberda-dusuk-hiz-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleriyle-hayal-kirikligi-1.jpg
Mahir sonuçtan hiç memnun değil

Atlantis İnternette 3 Haftadır Sürekli Kopma Ve Düşük Hız Sorunu Yaşıyorum

26 Ekim 2025 00:09
atlantis-internette-3-haftadir-surekli-kopma-ve-dusuk-hiz-sorunu-yasiyorum-1.jpg

Kurulumdan Sonra 3 Gündür İnternet Bağlantısı Sağlanmadı, Mağdurum!

05 Ekim 2025 12:56
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Faturadan Sonra Anında Kesilen İnternet Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti

12 Ekim 2025 22:44

Sürekli Kesinti Ve Cevapsız Müşteri Hizmetiyle Mağduriyet