Atılım Üniversitesi Atılım Şikayet Haksızlık

11 Şubat 2024 00:57

Sitede yazılan yorumların hepsi o kadar doğru ki, Atılım'ın Ring araçları ve servisleri yüzünden hazırlık sınıfında bir dersten kaldığım için aynı dersi iki ay boyunca tekrar okumak zorunda kaldım. Okulun kendi sitesinde yazıldığı gibi sabah 8:30'da ve 9:30'da Milli Kütüphane'nin oradan geçmesi gereken servisler hep çok geç geliyor. Hazırlık öğrencisi olduğum için sabah 9:30'da dersim başlıyor. Kaç kere rektörlüğe, hazırlık bölüm başkanına ve dekana e-posta gönderdim, ancak dönüş alamadım. Okulun tabldot yemeği 90 TL'den 115 TL'ye çıkmış ama parasını hak etmiyor; kaç kere böcek çıktığını itiraf sayfalarında görebilirsiniz. Rektör hiçbir şekilde sizi ciddiye almıyor ve okul o kadar para odaklı ki, para için yapmayacakları hiçbir şey yok. Hayatımda bu kadar haksızlık görmedim. Kaç tane avukatla görüştüm, aratmadığım avukat kalmadı ama hiçbiri bir sonuç alamadı. Kendi servislerinin sorumluluğunu bize yüklemeye çalışıyorlar. Ayrıca, okulun ne kız ne de erkek öğrenci yurdu bulunmuyor. Böyle bir özel okulda yurt olmaması gerçekten şaşırtıcı. Yıllık 250.000 TL ödeyip bu kadar kötü koşullarda yaşamak zorunda kalmak kabul edilemez. Önce servis, Ring ve yemek sorunlarınızı çözün, ondan sonra şikayet yazan öğrencilere bu şekilde saygısızca cevaplar verin. Rektör sağlık raporunu kabul etmiyor; hasta olsanız bile, yani ölüm döşeğinde olsanız bile derse gelmek zorundasınız, aksi takdirde dersten kalıyorsunuz. Tableti zorunlu tutuyorlar, eğer tablet almassanız sisteme kaydolmanız gerekiyor. Sistemi de telefondan kullanamıyorsunuz. Her türlü masraf çıkarmaya devam ediyorlar. Gerçekten yazık.

Nilsu
11 Şubat 2024 00:49

Gördüğünüz gibi bir sürü mail attım hiçbirine cevap gelmedi

Nilsu

Merhaba, yorumunuzu yeni gördüm kusura bakmayın okulun Instagram hesabından beni bulup istediğiniz soruyu sorabilirsiniz klsnill

Elf

Merhaba, ben bu yıl atılım hukuk tercih etmeyi düşünüyordum okul hakkında sizden daha detaylı bilgi alabilir miyim?

Atılım Üniversitesi Öğrencilerine Yaşattığı Mağduriyet

28 Temmuz 2023 21:10

16 Aralık 2024 13:09
Okan Üniversitesi Altyapı Ve Hizmet Eksiklikleri Öğrencileri Zorluyor
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Fenerbahçe Üniversitesi Diplomamı Onaylamıyor Mağduriyetim Karşılansın

19 Eylül 2024 20:56