Atılım Üniversitesi Öğrencilerine Yaşattığı Mağduriyet

28 Temmuz 2023 21:10

Ben Atılım Üniversitesi'nde 2 yıl hazırlık okudum. 6 kişilik bir arkadaş grubum vardı ve ilk yılda hazırlığı geçebilen sadece 1 kişi oldu. Geri kalan arkadaşlarımla haftada 3 bazen 4 kez kütüphaneye gidip saatlerce ders çalıştık, fakat ne yaparsak yapalım kalmamızı sağlıyorlar.

Sonra şu an yatay geçiş yapmak için bir belge talep ettim ve bana istediğim belge adı altında yanlış bir belge gönderdiler. Bu sayede (ben bilerek yaptıklarını düşünüyorum) yatay geçişim risk altında. Bir de hazırlıkta size tablet aldırıyorlar, almayınca eksik ödev yaptığınızdan dolayı puan kesiyorlar ve bu sayede kurda kalmanız çok daha kolaylaşıyor. Bir de okul yemeğe her geçen yıl inanılmaz zamlar yapıyor, okula ulaşım çok zor ve okul hazırlıkta devam zorunluluğu tuttuğu zamanlar kesinlikle rapor kabul etmiyor, hazırlıkta quiz zamanları bile rapor kabul edilmiyor. Bir de a** *** hazırlık yetkili bir hoca ve asla öğrencileri dinlemeyen 2 ayda bir öğrencilerle toplantı yapmasına rağmen, okul hakkında mağduriyetimizi dile getirdiğimizde bizi susturan, konuşma hakkı vermeyen birisi. Yani kısacası mağduriyetiniz okulun umurunda değil, bilginize.

profile profile profile

Atılım Üniversitesi Atılım Şikayet Haksızlık

11 Şubat 2024 00:57
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

İstinye Üniversitesi Fahiş Zam Yapıyor. Üstelik Rezil Eğitim Veriyor!

08 Mayıs 2024 13:26
İstinye Üniversitesi Fahiş Zam Yapıyor. Üstelik Rezil Eğitim Veriyor!

TOEFL Zorunluluğu Ve Okulun Bilgilendirme Eksikliği Yüzünden Kaydımı Sildim

20 Eylül 2025 11:45

Atlas Üniversitesi'nde Fahiş Zam Ve Kalitesiz Hizmetler

26 Ocak 2025 00:18
Uğurcan sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Aydın Üniversitesi Onaylanan Başvurumun Geri Çekilmesi Ve Mağduriyetim

13 Nisan 2025 14:30