16 Aralık 2024 13:09

4 yıldır bu okulda okuyorum, özellikle son yılda kimse hiçbir şeyle ilgilenmemeye başladı. B blokta benim derslerim var. B410'da 2 cam bozuk, kapanmıyor. Burası yerleşiminden dolayı zaten soğuk, derslik değiştirme gibi bir şansımız da olmadığından montlarla oturmamıza rağmen hepimiz üşüyoruz. B207'de kaynağını anlayamadığım bir yerden su damlıyor, hava yağmurlu olmasa dahi. Cam kenarındaki yer döşemeleri kalkmış, her yer su. Bu iki sınıf harici problem yok sanılmasın; çoğu sınıfta sıralar kırık, bilgisayar doğru düzgün çalışmıyor, interneti kullanamıyoruz, kaloriferler yanmıyor, genel bir temizlik problemi zaten var. Hazırlık dersinin fakültesinde lavabolarda her katta yalnızca bir kabin açık, sıra beklemek zorunda kalıyoruz. Sabun ve peçete en temel bulunması gereken ögeler ama onları bile zaman zaman bulamıyoruz. Bu kadar vasat bir vakıf Üniversitesi olamaz gerçekten. Ulaşım çok yetersiz, her yıl daha da kalabalıklaşıyoruz. Ringleri artırmak yerine 'talep yok' deyip geçiştiriyorlar. O sırada Kurtköy ringi saatini bekleyemeden dolup gidiyor. Gerçekten en acilinden bu sorunları çözmeleri, biz öğrenci ve akademisyenlerin işini bir nebze olsun kolaylaştırmalılar.

20 Aralık 2024 15:27 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhaba, Konu ilgili birimlere iletilmiştir. Size daha çok yardımcı olabilmek adına değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.

Birisi sonuçtan hiç memnun değil

Sistemsizlik Ve Kötü Eğitimle Dolu Bir Üniversite Deneyimi

15 Ocak 2025 02:52
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Fenerbahçe Üniversitesi Diplomamı Onaylamıyor Mağduriyetim Karşılansın

19 Eylül 2024 20:56

Atılım Üniversitesi Atılım Şikayet Haksızlık

11 Şubat 2024 00:57
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Yetersiz Olanaklar Ve Kötü Yönetimle Sınav Haftası Kabusu

14 Kasım 2024 18:31
Cemile sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 18:18