İdris sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik'ten Aldığım Güneş Gözlüğünün Camları Pul Pul Döküldü.

11 Eylül 2024 10:43

Atasun Optik Mardin şubesinde dereceli güneş gözlüğü yaptırmıştım. 2. Yılı dolmadan gözlük camları soyulmaya, pul pul dökülmeye başladı. İkinci yılın yaz tatilinde hiç kullanamadım. İlgili şubeye gittim. Bana, gözlüğü kontrol amaçlı merkeze göndereceklerini sonrasında tarafıma bilgi verileceği söylendi. Bir hafta sonra bilgi geldi:
Tamamıyla ben kusurluymuşum. Gözlüğü güneşe /sıcağa maruz bırakmışım. Sonrasında kendime de kızmadım değil ha.
Koca adam olmuşsun güneş gözlüğünün Güneşli günlerde kullanmaman gerektiğini, güneş gözlüğünü şayet sıcaksa oda sıcaklığında muhafaza etmen gerektiğini nasıl bilemezsin (? )
Böylesine büyük bir markanın bu tarz ürün üretmesine mi, kusurlu ürününün arkasında durmayıp (Güneş gözlüğünü güneşte kullanmışsın, senin hatan.) hatayı müşteriye atmasına mı üzüleyim/kızayım bilemedim.

11 Eylül 2024 11:27 (Şikayetten 44 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

13 Eylül 2024 14:29

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

24 Kasım 2023 10:40
Ecem sonuçtan çok memnun

12 Eylül 2023 11:32
Murat sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 16:16
Taner sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 18:28