Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2024 14:39

Merhabalar,
Geçen yıl 2023 Haziran ayında Atasun Optik /Maltepe Cad. Şubesinden güneş gözlüğü satın aldım.
6 Haziranda gözlüğün kulağa takılan kısmı kırıldı. Gözlüğü satın aldığım Maltepe Cad. Şubesine götürdüm. Şubedeki yetkili genel merkeze incelemeye gönderileceğini ve dönüş sağlanacağını söyledi,
15.06.2024 Tarihinde mesaj ile bana incelemenin ''OLUMSUZ''sonuçlandığını, ve şubeye gidebileceğimi ilettiler.
Bende şubeye gittim.
Gözlükteki kırılan bölümün tamirinin yapılmasını ve tamir bedelinin tarafımdan karşılanacağını ilettim. Ancak mağaza yetkilisi Atasun Optik firmasının bunu tamir edemeyeceğini ancak yenisini satabileceğini iletti. Neden tamirinin yapılmadığını sorduğumda ısrarla tamir edilemeyeceğini söylediler. Gözlüğün tamiri yapılabilecek
(o kısım yedek parça ile değiştirilebilecek) durumdadır. Fotoğraf görseli de ektedir.
Aynı cevabı Müşteri hizmetlerini aradığımda da aldım. Onlarda tamir veya değişim yapamayacağını ilettiler
perakende satış yapan, piyasada ciddi olarak tanınırlığı olan bir firmanın, sattığı ürünün yedek parça bulundurması/arızalanan bölüm-kısım tamirini yapması gerekiyor, ben yapamam, biz sadece ürün satışı yapıyoruz demesi ve müşterisini mağdur etmesi çok doğru bir yaklaşım değildir.
Atasun Optik firmasının sattığı bu ürünün firma tarafından tamirinin yapılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

15 Haziran 2024 14:52

Merhabalar, Gecen yıl Haziran 2024 Tarihinde Atasun Optik Bağdat Cad. Şubesinden güneş gözlüğü aldım, 06.06.2024 tarihinde gözlüğümün kulağa takılan kısmı kırıldı. Gözlüğün fotoğrafları aşağıda görünmektedir. Satın aldığım şubeye gittiğimde yetkili kişi, gözlüğü merkeze göndereceklerini inceleme yapılacağını ve bana merkezin dönüş yapacağını iletti. 14.06.2024 tarihinde Atasun Optik mesaj ile incelemenin ''OLUMSUZ''olduğunu ve Maltepe /cadde şubesine gitmem gerektiğini ilettiler. Şubeye gittiğimde yetkili, incelemeye göre kullanım hatası olduğunu garanti kapsamında değişim vs. Yapılamayacağını ancak yenisini satın alabileceğimi iletti. Bende kendisine kullanım hatasının neye göre olduğunu ürünün sağlam malzeme kullanılarak yapılması gerektiğini ve kırılmanın kullanım hatası değil, ucuz malzeme'den kaynaklandığını DEĞİŞİM/TAMİR yapılmasını söyledim. Ancak Israrla bunu yapamayacaklarını iletti. Sonra Atasun Optik müşteri hizmetlerini aradığımda, görüştüğümde müşteri temsilcisinin aynı davranışı ile karşılaştım. Gözlük sektöründe piyasada tanınan Atasun Optik gibi bir firmanın şu an halen vitrinde satışını yaptığı bir ürünün, değişimini veya tamirini yapamayacağını söylemesi doğru değildir. Perakende sektöründe faaliyet gösteren bir Firma (Atasun Optik) ; Garanti kapsamında satışını yaptığı bir ürünün değişimini/tamirini yapmakla yükümlüdür. Satış sonrası değişim, tamir, bakım gibi hizmetleri vermek zorundadır. Mesajla Atasun Optik firmasında tarafıma gönderilen 'İnceleme süreci olumsuz sonuçlanmıştır' ifadesinin ne anlama geldiğini anlayamamaktayım. Atasun Optik firması tarafından satılan gözlüğün; yenisi ile değiştirmesini veya kırılan kısmın bölümün tamirinin /yapılmasını rica ederim. İyi günler,

Ek
15 Haziran 2024 18:18 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

17 Haziran 2024 14:24

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

17 Haziran 2024 14:40

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Ramazan
18 Haziran 2024 13:19

Merhabalar, Dün Atasun Optik Müşteri hizmetlerinden Güneş gözlüğü şikayetim ile ilgili aradılar, Bende heyecanla sorunun çözümleneceğini ve ilgili konuda olumlu bilgi vereceklerini beklerken, Müşteri hizmetleri daha önce de konuştuğu gibi aynı şekilde ''Ürünün herhangi bir şekilde değişiminin veya tamirinin olamayacağını Aynı ürünü tekrar '' 450 TL'' ye satabileceklerini söyledi.'' Bu nasıl bir çözüm yöntemidir anlamak mümkün değil. Gerçekten şaka gibi geliyor insana, ancak bu bir şaka değil, bu benim Atasun Optik ile yaşadığım gerçek bir olaydır. Müşteri hizmetlerindeki telefondaki yetkili kişiye; - Zaten daha önce bunları hem yazılı hem de sizlere sözlü olarak iletmiştim, bu konuda bana ilettiğiniz şey bir çözüm değil, bana bir çözüm önermeleri gerektiğini söylememe rağmen, ısrarla aynı şekilde hiçbir şey yapamayacaklarını ''yeniden aynı ürünü satın almam gerektiğini'' aynı üslupta ilettiler. Gelişen süreçten anladığım kadarıyla; ''Atasun Optik'' firması müşterisinin sorunun çözümü yerine bir Oyalama-Yıldırma taktiği uyguluyor. Tekrar iletiyorum; Siz ''Atasun Optik''olarak garanti kapsamı süreci içinde satılan ürününüzün değişimini-tamirini yapmanız gerekiyor. Yapılmadığı takdirde yasal olarak hukuki haklarımı kullanacağım,

09 Nisan 2024 16:41

Atasun Optik Gözlük Çerçevemi Kirdi.

06 Şubat 2024 00:35
Murat sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 13:13
Sürekli Kırılan Gözlük Çerçevesi Mağduriyeti
Saruhan sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2023 14:55
Atasun Optik Olumsuz Müşteri Deneyimi, Aylar Süren Servis Süresi
Ali sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 14:28