Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Kalitesiz Ürün Ve Garanti Desteği Olmaması.

Atasun Optik Kalitesiz Ürün Ve Garanti Desteği Olmaması.
02 Haziran 2023 15:45

04.02.2023 tarihinde Atasun Optik'ten, kalitesine ve markasına güvenerek ''Hugo'' marka gözlük çerçevesi ve camı aldım. Yaklaşık 3 ay sonra gözlüğümü silerken çerçeve ortadan ikiye ayrıldı yani çerçeve kırıldı.
Garanti kapsamında 18.05.2023 tarihinde Atasun Optik'e verildi fakat bugün itibariyle red cevabı aldım. Sebebini ise darbe kaynaklı yazmışlar.
Kesinlikle darbe söz konusu değildir hafifçe gözlüğü silerken kırılmıştır.
Atasun Optik gibi kurumsal bir firmadan böyle bir acemilik beklemiyordum açıkçası ve kesinlikle sattıkları malın arkasında durmuyorlar.
Gerekenin yapılmasını arz ve talep ederim aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı belirtmek isterim.
Saygılarımla.

02 Haziran 2023 16:02 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

02 Haziran 2023 18:45

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Atasun'dan Aldığım İki Gözlüğünde Kırılması

11 Aralık 2023 17:47
Atasun'dan Aldığım İki Gözlüğünde Kırılması
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 15:09
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 12:07
Atasun Optik'ten Alınan Gözlüklerde Kronik Kırılma Sorunu
Deniz sonuçtan çok memnun

02 Haziran 2023 21:48
"Teşekkür ederim sorun çözüldü"

21 Ağustos 2024 14:58