Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik İzmir Şirinyer Şube

29 Eylül 2024 15:29

Atasun Optik'ten optik gözlük aldım ve çerçevesi 3 defa sorun çıkardı 3. Yü de götürdüm bir aydır ses yok defalarca Buca şubeye gitmeme rağmen çalışanlar umursamıyorlar ve iş takibini yapmıyorlar. Gözlerim 5miyop 1astigmat ve yedek gözlüğüm yok bir aydır mağdurum mecburen lens kullanıyorum ve gözlerim yoruldu. Çerçeve elinizde yoksa değiştirelim üstünü karşılayayım diyorum camlarıda karşılamam isteniyor. Şimdi aynı çerçeveyi temin edemiyorlarsa ben ne kadar daha bu şekilde mağdur olacağım. Atasun Optik pişmanlıktır.

29 Eylül 2024 15:39 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

29 Eylül 2024 17:35

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Numaralı Gözlükte Garanti Sürecinde İletişim Ve Çözüm Eksikliği Mağduriyet Yarattı

01 Temmuz 2025 10:21
Mert sonuçtan çok memnun

03 Ağustos 2024 00:04
"Öncelikle beni arayıp durumu kontrol altına alan Büşra Hanım'a ve Kozzy mağaza müdürü Mustafa Bey'e ilgi ve çözüm için teşekkürlerimi iletiyorum."
Gülbahar sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Viaport Venezia Çalışanlarının Saygısız Tavırları

Gülbahar