Emir sonuçtan çok memnun

Atasay Kuyumculuk Yüzük Kutusu Tedarik Etmiyorlar
07 Temmuz 2024 16:08
Emir'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ediyorum”

Konya M1 Real mağazasından baget yüzük almıştım. Işıklı kutumuz kayıp olduğu için mağazaya gidip tedarik etmelerini söylemiştim gelecek diye oyalayıp sonrasında tekrar gittiğim elimizde mevcut değil demişlerdi Tekrar gittiğim de veremeyeceklerini söylediler yardımcı olmanızı isterim teşekkürler

08 Temmuz 2024 08:46 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetiniz ilgili bölüme yönlendirilmiş olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

Emir
Emir
08 Temmuz 2024 11:19

Teşekkür ediyorum

08 Temmuz 2024 11:21

Sayın Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılarak gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeler yapılmıştır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

28 Eylül 2023 16:03
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 01:51
Gümüş Alyansın Hızla Kararması Ve Mağaza Çözüm Eksikliği
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Altın Bileklikte Üretim Hatası Ve Fatura Sorunu: Ücret İadesi Talebim Karşılanmadı

25 Ekim 2025 17:11
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Kapora İadesi Talebim Yazılı Sözleşme Olmadan Reddedildi

19 Ağustos 2025 20:19