Fatih sonuçtan çok memnun

10 Ocak 2024 15:43

Akasya Atasay mağazasından tektaş yüzük aldık. Yüzüğü ilk aldığımız zaman tek taşım 6 kenarlı olduğu için taşının kolay kolay düşmeyeceğini ve eğer düşme gibi bir problem olduğu zaman yardımcı olacaklarını söylediler. 12/11/2023 tarihinde tektaşım parmağıma bol geldiği için Ümraniye Çarşı Atasay da küçültme işlemi yapıldı. Tektaş küçültme işlemi yaptıktan sonra taşımın kenar demirleri bir tanesi yamuk takılmış dı fotoğraf da belli oluyor. Yüzüğüm küçültme işlemi olduktan sonra taşım düştü ve bulamıyorum. Ümraniye Çarşı Atasay gittim suç bendeymiş gibi bana suç atıyorlar yardımcı olmuyorlar. Ben darbe yapmışım kenarlarına şaka gibi bir cümle ben yüzüğümü 1 sene bile takmadım kullanmadım 1 sene olmadan taşı düştü. Ne olduysa küçültme işlemi olduktan sonra oldu o kadar pişmanım ki Atasay'dan aldığımıza çok güvenerek almıştım oysaki. Aldığımız zaman yok bir sorun olunca yardımcı oluruz. Ama bir sorun olunca yardımcı olan kimse yok. Ben taşın kenardaki demirlerine kendim nasıl bir zarar verebilirim zaten oda ayrı bir mesela şimdi öyle bekliyorum. Yüzüğün yapılması için.

10 Ocak 2024 16:07 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetiniz ilgili bölüme yönlendirilmiş olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

12 Ocak 2024 11:12

Sayın Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılarak gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeler yapılmıştır. Firmamıza ve markamıza gösterdiğiniz ilgi adına teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Atasay Kuyumculuk Müşteri İlişkileri

Fatih
Fatih
13 Ocak 2024 16:54

Merhaba hala bir dönüş alamadım.

Atasay'dan Alınan Tektaş Ve Bileklikte Taş Düşmesi Ve Garanti Sorunu

02 Eylül 2025 17:48
Eylem sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2025 23:21
Sevdenur sonuçtan çok memnun