23 Ağustos 2024 09:49

Sinop Türkeli tümerkan mahallesinde almış olduğumuz sıfır dairemize bu sene yerleştik. Ama asansörümüz devamlı problem çıkartıyor 2 kere ben asansörde kaldım 3 kerede eve gelen ev eşyasını getiren elemanlar kaldı. Zaten devamlı günlük olarak arıza veriyor korkumuzdan binemiyoruz kapılar açık kalıyor Allah korusun binada bir kaza olacak şirket yetkilisini arayıp durumu söylediğimizde binaya voltaj yükseltici takılması gerektiğini yoksa devamlı bu sorunla karşılaşacağımızı söyledi. Yeni binanın sorumluluğu müteahhit ve asansörü yapan firmadır deyince biz müteahhide söyledik bizi ilgilendirmiyor dedi. Şimdi mantıklıca düşünün onca para verip asansörlü daire alıyorsunuz ama asansör çalışmadığı gibi bir de sizden ek ücret istiyorlar. Ayrıca (bkz:fotoğraflar) asansörün elektrik kabloları açık ve yangın sorunu teşkil ediyor. Buraya yazmakla birlikte hem apartman müteahhidini hem de asansör firmasını Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ettiğimi bilmelerini isterim. (son gelişme düzeltme yapıyorum asansör tamamen kullanım dışı olmuştur)

Eyta Asansör Şikayeti

13 Ekim 2024 19:33

Bias Asansör Sürekli Arıza

03 Temmuz 2024 11:59
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Asansör Arızaları: Her Hafta Yeni Bir Sorun

01 Nisan 2025 21:49