Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Ve Batarya Sorunu

30 Ekim 2024 19:05

Turkcell üzerinden 15.03.2023 tarihinde Asus Rog Cetra True Wireless kulaklık aldım. Kulaklıklarda batarya sorunu oluştu. Garantiyi düşündüm, 15.03.2025 (2 yıl) bitmesi gereken garanti süresi, Asus'un sitesinde 24.09.2024 tarihinde bitmiş görünüyor. Asus'a Turkcell'in faturası ile mail attım. Fatura tarihi tutarsız diyerek reddettiler. Asus'un yeni modelini düşünürken bu durumlarla karşılaşmam soru işareti bıraktı. Asus'un e-arşiv belge tarihine göre hareket etmesi gerekiyor, şikayetçiyim.

Engin

Bir de faturan varsa garantiye yolla gitsin. Garanti güncellemene gerek yok faturanı baz alıyorlar garanti için

Engin

Aynısı benim de başıma geldi. Garanti güncelleme kısmında sipariş tarihini girmişim. İrsaliye tarihini girmem gerekliymiş, irsaliye tarihini girerek dene kabul oluyor

Gökhan
Gökhan

Teşekkür ederim

10 Ağustos 2023 14:21
asus-rog-cetra-degisim-2.pdf
asus-rog-cetra-degisim-1.pdf
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Pasajdan Bozuk Asus Rog Cetra Tws Oyuncu Kulaklık Siyah

31 Ağustos 2023 15:25
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Asus Bilgisayar Ürünün Garantisi, Fatura Tarihinden Yaklaşık 2 Yıl Önce Başlatılmış

26 Eylül 2025 10:33
Asus Bilgisayar Kategorileri