Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 02:45

Asus ROG marka cihazımı Ankara KVK yetkili servisine götürdüm. Servis sonrası cihazımda yüksek ısı ve sürekli fanın açık kalma sorunları yaşamaya başladım. Servise tekrar gittiğimde bunların normal olduğunu söylediler ve cihazı kabul etmediler. Performans kaybı yaşayınca antivirüs yükledim ve trojan tespit edildi. Hiçbir şekilde virüs bulaşabilecek bir siteye girmedim. Microsoft arama motoru geçmişinde 27 Ağustos tarihli bir dosya gözükmekte ve ne marka ne de servis bu konu ile ilgili detayları benimle paylaşmadı. Sadece gerekli incelemenin yapıldığını ve virüsün kendilerinden kaynaklı olmadığını belirttiler. Cihazı servisten 2 Eylül tarihinde teslim aldım. Güvenli ön yükleme BIOS ayarı cihazı servisten aldığımda kapalıydı ve kurulumu yapılmış bir şekilde elime ulaştı (kurulumun tamamlanması için Microsoft oturumu açmak zorunlu). Belki cihaza bir müdahale olmuş. Daha önceki aldığım hizmetlerde cihaza Windows yüklenip bilgisayar kurulumu yapılmadan teslim ediliyordu. Microsoft Windows 11 ile birlikte güvenli ön yükleme kapalıyken Windows 11 kurulumu yapılamıyor.

28 Mayıs 2024 16:37
Emre sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2024 21:03
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2024 15:00

20 Nisan 2024 22:57