Berat sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 02:10

30.12.2022 tarihinde İtopya'dan satın alınan ve 2025 e kadar garantisi devam etmekte olan Asus Rog Strix 6750 xt ekran kartında coil Whine denilen yani yük altına girdiğinde (oyun ya da render vs.) sesli çalışması cızırtı sesi çıkarması bunun yanında wattman diye adlandırılan yani oyundan atma, sistem dosyalarını silme gibi durumlar söz konusu olduğundan bu ürünü Asus yetkili servisine götürdüm. Yetkili servisteki arkadaşlar bana kartta söz edilen sorunlardan hiçbiri olmadığını beyan etti. Yani bu durumda ben yalan söylüyorum. Kartı servisten alıp tekrardan taktığımda aynı sorunlar ile karşı karşı kaldım. Servise beyan ettiğim kağıt ve servisten bana beyan edilen kağıt elimde. Daha sonra benimle mail yolundan iletişime geçip kendilerine video atmama rağmen hiçbir şekilde geri dönüş alamadım. Kart elimde kaldı. Garantisi devam ediyor ama hiçbir şekilde sorununu gideremiyorum. Yıldırma politikası uyguluyorlar. Çünkü kartı da servise ben götürdüm. Bana kargo ile aldıracaklarını beyan etmelerine rağmen bunu ben yaptım.

Berat
17 Temmuz 2024 01:56

Garanti kapsamında

17 Aralık 2024 04:01
Asus Ekran Kartı Coil Whine Sorunu
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Asus Bilgisayar Ürünleriyle Yaşadığım Hayal Kırıklığı: Performans Ve Kalite Sorunları

18 Nisan 14:19
Cem sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 15:20
Asus ROG Strix Monitörlerde Yüksek Arıza Oranı
Onur sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2024 01:08
Asus Bilgisayar Asus Ekran Kartı Servis İşlem Yapmadan Kartı Geri Yolladı.
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 22:47
Asus Bilgisayar Kategorileri