Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Asus Bilgisayar Asus Proart Çözüm Üretilmiyor. Teknik Servis Hatası

28 Mart 2024 12:29

Asus ProArt notebook'tan rahatsız edici sesler geliyordu. Cihazı servise gönderdim. 22 Mart'ta beni arayarak tüm kontrollerin tamamlandığını ve klasik bir çözüm sunamayacaklarını belirttiler. Bilgisayarı geri göndereceklerini ifade ettiler ve ben de kabul ettim. Müşteri hizmetlerine durumu bildirdim. Pazartesi günü ürünün kargoya verildiğini öğrendim ancak takip numarası hâlâ gelmemişti. Salı günü tekrar sorduğumda takip numarasının iletileceği söylendi. Çarşamba günü yaptığım sorgulamada kontrollerin yeni bittiği ve ürünün kargoya verileceği bilgisi verildi. Bugün ise, alakasız bir firma tarafından yeniden servis kaydı oluşturulduğunu öğrendim. Günler geçti ve 90 bin TL değerindeki bilgisayarın akıbeti hakkında bilgi sahibi değilim. Asus'a ve Asus yetkili servisine olan güvenim sarsıldı. Müşteri memnuniyeti konusunda sıfır puan veriyorum ve servislerin uzmanlık düzeyinden şüphe duyuyorum. Yavuz K**** adına bilgisayarımı size gönderdim. İşlemlerin tamamlandığı söylenen bilgisayarın, 'altargrup' adında bir firma tarafından nasıl yeni bir servis kaydı oluşturulabilir? Eğer cihaz onlara gitti ise ve size geri geldiyse, bu durum kabul edilemez. Teknik servis dışında birinin cihaza müdahale etmesi endişelerimi artırıyor. Sıfır olarak gönderdiğim bilgisayarın zarar görmüş olma ihtimali beni tedirgin ediyor. Bu sorunun çözümü, bana yine sıfır bir cihaz gönderilmesiyle mümkün olabilir. Asus'un bu durumu profesyonellikle çözmesini umuyorum. Aylardır yaşadığım bu mağduriyetin son bulmasını istiyorum.

08 Ağustos 2024 16:13
Sacide sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 09:55
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Asus Yetkili Servisinde Sürekli Fan Arızası Ve Yetersiz Hizmet

18 Nisan 2025 05:21
Müge sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 20:12
Cahit sonuçtan hiç memnun değil

Asus Notebook Arızası Sonrası Müşteri Hizmetlerinden Çözüm Alamadım

03 Kasım 2025 21:17