Asmina Güzellik Banka Faiz Alıyor Diye Pos Ödemesinden 20 TL Komisyon Aldı

Asmina Güzellik Banka Faiz Alıyor Diye Pos Ödemesinden 20 TL Komisyon Aldı
12 Temmuz 2023 14:14

Merhaba ;

Asmina güzellik merkezinde protez tırnaklarımı çıkartmak için randevu aldım. Daha önce hiç gitmediğim şubesiydi.
Gittiğimde hizmetten yana bir sıkıntı yaşamadım. Ela hanım benimle ilgilendi işini de beğeniyorum. Asıl sorunumuz aldığım hizmetin bedelini öderken yaşandı.
Kredi kartı ile ödeme yapmak istediğimi belirttim, beyefendi IBAN 'a atmamı istedi ancak kredi kartı ile ödeyeceğimden IBAN'a para atamadım.
Kredi kartından ücreti çekerken ''Banka benden faiz alıyor dolayısıyla benim bunu sizden almam gerek, 20TL ekstra fazla çekeceğim '' dedi.
Bende bu uygulamanın hiçbir yerde olmadığını diğer şubesinin herhangi böyle bir talebi olmadığını belirttim.
Fakat beyefendi yine ''o şube cebinden karşılıyordur ben cebimden karşılamak zorunda değilim'' diyerek çıkıştı.
Yaptığı şeyin yasal olmadığını dile getirdim ama beyefendi yaptığı şeyin doğru olduğu ve bu ücreti tahsil edeceği konusunda ısrarcıydı. İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz deyip benden 100 TL olan hizmet ücretini 120 TL olarak tahsil etti.

01 Şubat 2025 02:47

06 Mayıs 2025 01:02