ASKİ Eski Ve Yeni Abonelik Haksızlığı

22 Mart 2024 15:43

ASKİ firmasının haksızlığına maruz kaldım. Oturduğum ev satıldığı için taşınmak zorunda kaldım. Yeni kiraladığım adrese taşındıktan sonra ASKİ'den abone olmak istedim ve benden 665,62 TL ödeme talep edildi. Bu ücreti ödeyerek abone oldum. Birkaç gün sonra 2012 yılında kullandığım eski adresimin su aboneliğini sonlandırmak istedim. Aboneliğin kapatılması için 93,90 TL kapatma ücreti ödemem gerektiğini öğrendim ve bu ücreti de ödedim. Yeni adresim için ödediğim 665,62 TL abonelik ücretinin iadesini umarken, 2012 yılında eski adresim için ödediğim depozitonun günümüz koşullarına göre hesaplanmadan iade edileceğini öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşadım. İlk abone olurken ödenen tutarın 12 yıl sonra günümüz koşullarına göre güncellenerek iade edilmesinin daha adil olacağını düşünüyorum ve bu konuda adaletin sağlanmasını talep ediyorum.

ASKİ Abonelik İptali Sorunu Ve Uzak Mesafe Engeli

17 Şubat 2025 05:46
ASKİ Abonelik İptali Sorunu Ve Uzak Mesafe Engeli

Başkasına Ait Yüksek Su Borcunun Aboneliğime Haksızca Yansıtılması Mağduriyeti

03 Kasım 2025 06:54
baskasina-ait-yuksek-su-borcunun-aboneligime-haksizca-yansitilmasi-magduriyeti-1.jpg

Önceki Aboneye Ait Su Faturasının Adıma Yanlış Yansıtılması Ve Haksız Borç Talebi

29 Eylül 2025 18:28
onceki-aboneye-ait-su-faturasinin-adima-yanlis-yansitilmasi-ve-haksiz-borc-talebi-2.jpg