Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Arya İletişim (Instagram: Aryailetisimm) Çiğli'de Telefon Ekranı Değişimi Sorunu

08 Temmuz 2024 17:13

25.06.2024 Salı günü ekte gönderdiğim telefonun ekranını Çiğli kasaplar meydanında bulunan bir arkadaşımın tanıdığı olan arya iletişimde değiştirdim. Ödemeyi kredi kartımla yapmak istediğimde nakit yapmamı istedikleri için Salı akşam 17.35 te nakit olarak 1.800,00 TL ödeme yaptım. Ödemem ile ilgili bana herhangi bir fatura ya da fiş verilmedi. Bir gün sonra 26.06.2024 tarihinde akşam telefonun dokunmatiği arıza yapıp ekran kapandı ve bir daha çalışmadı. 27.06.2024 tarihinde sabah 09.30 da telefonu arya iletişimden U*** beye bıraktım. 16.30 gibi Telefonla ilgili durumu sorduğumuz zaman U*** bey telefonun ekranının kırık olduğunu ve toptancının değişim yapmayacağını söyledi. Ben telefon ile ilgili bir şey yapmadığımızı 1 günde böyle bir şey olmayacağını söylememe belki ekranda bir sıkıntı olabileceğimi söylememe rağmen normalde açıklama bile yapılmadığını tanıdık olduğum için bu açıklamaları yaptığını ve değişim olmayacağını söyledi. Toptancı ile kendim konuşmak istediğimi gerekirse onunla ilgili şikayet etmek istediğimi söylediğimde U*** bey toptancının vergi levhasız çalıştığını bir şirketinin olmadığını bir sonuç alamayacağımı söyledi. Belki de ekranı kendileri kırdı. Telefonumu almaya gittiğim zaman U*** beyin yanındaki bir kişi şikayet etsem bile bir sonuç alamayacağımı kendisinin de bu işlerde bilir kişi olarak görev yaptığını istediğim yere şikayet edebileceğimi söyledi. Benden sonra başkalarının da bu şekilde zarara uğramaması için buraya yazıyorum.

arya-iletisim-instagram-aryailetisimm-ciglide-telefon-ekrani-degisimi-sorunu-4.pdf
arya-iletisim-instagram-aryailetisimm-ciglide-telefon-ekrani-degisimi-sorunu-3.pdf
arya-iletisim-instagram-aryailetisimm-ciglide-telefon-ekrani-degisimi-sorunu-2.pdf
arya-iletisim-instagram-aryailetisimm-ciglide-telefon-ekrani-degisimi-sorunu-1.pdf

Pinar sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 15:58

26 Ağustos 2023 22:07