Tamirhane (Nmerkez Avm) Tamirhane Firmasında Yaşanan Kötü Deneyim Ve Mağduriyet

Tamirhane (Nmerkez Avm) Tamirhane Firmasında Yaşanan Kötü Deneyim Ve Mağduriyet
26 Eylül 2024 11:09

Merhaba,
21.09.2024 Cumartesi tarihinde telefonumun ekran görüntüsü gitmesi üzerine Tamirhane adlı firmaya gittim ve fiyat aldım. Daha sonrasında aynı gün teslim ederim dendi ve telefonumu firmaya saat 15.00-17.00 saatleri arasında teslim ettim ve 2000 TL ödemesini de peşin olarak yaptım. Daha sonra akşam firmayı aradığımda telefon işlemi bitmediğini, Pazar çalışma olmayıp pazartesiye kaldığını bildirdiler. Bu süreç sürekli oyalama durumuyla devam etti ve en son 25.09.2024 Çarşamba tarihinde telefonu saat 11.00-12.30 arasında siz bu telefonu yapamayacaksınız, telefonu verin. Paramı iade edin dedim ve telefonu onarılmadan teslim aldım. Daha sonra üşenmeden yakıt harcayarak Beşiktaş'a Omix'in yetkili servisine gittim. Duyduklarıma inanamadım ve Omix yetkilileri şu bilgileri verdi; telefonun ekranı arkadan açılması gerekirken ön taraftan açılmış ve ekran zarar görmüş. İç aksamlarının olduğu kısımda soketler yakılmış. Parmak okuyucu kablosu kopartılmış. Takılan vidalar bile kendi telefonuma ait değil ve telefon sıvı aldığı için kullanım dışıymış. Benim kullanımımda kesinlikle sıvı almadı telefon. Firmanın güvenlik kamera sisteminin incelenmesini isterim. Tamirhane Esenyurt firmasının Google yorumlarına baktım ve benim gibi onlarca kişi aynı dertten muzdarip. En çok aldıkları şikayet çalışan aksamlarının da bozulması. Ben mağdur edildim ve telefonum kullanılamaz şekilde. Omix yetkili servisi telefonun onarılamayacağını ve 11500 TL telefonun satış fiyatını olduğunu söyledi. Omix'in çıkarttığı fiyat da belgeli şekilde elimde mevcuttur. Firmadan şikayetçiyim. Bu zor dönemde insanların zorlukla geçim sıkıntısı yaşadığı bu dönemde benim telefonumu kullanılamaz hale getirdiler. Bu arada söylemeyi unuttum, Omix'e gittikten sonra tekrar ben uzlaşmak için Tamirhane firmasına bir arkadaşım ile beraber gittim ve telefonun parasını verin veya yenisini alın gibisinden durumu ilettim. Dinlemeden öfkeli şekilde konuştular. Kavga etmeye mi geldiniz, kapatalım kapıyı edelim gibi tehditler savurdular. Ben şikayetçi olacağım deyip oradan uzaklaştım.

Pinar sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 15:58

10 Kasım 2023 18:42