Arnica Küçük Ev Aletleri Çaycı Kapanıyor Açılmıyor

06 Haziran

Arnica çay makinesi kaynamadan kendiliğinden kapanıyor. Yeşil ışığa dönmüyor, iki aylık çaycı turuncu ışık yanıyor, kaynamadan tüm kapanıyor. Yeşil ışıkta kalması gerekiyor ama yeşil ışık hiç yanmıyor. Ne yapmam gerekiyor? Acil çözüm bulursanız sevinirim, lütfen.

Arnica Küçük Ev Aletleri Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 9 dk 32 sn

Arnica Küçük Ev Aletleri Çaycı Kulp Kırıldı

5 gün önce

Arnica rose demli çay makinesini birkaç sene önce kalitesine güvenip çeyizim için almıştım. Yeni kullanmaya başlamıştım ki maalesef demliğin kulpu hemen kırıldı Allah'tan yanmadık ama gerçekten çok üzüldüm markasına güvenip aldığım çaycım için acil çözüm istiyorum. Yedek kulp varsa ona da razıyım

Arnica Küçük Ev Aletleri Çaycı Kulp Kırıldı

Arnica Marka Çaycı Su Damlatma Arızası

1 ay önce

Arnica marka çaycı almıştım yaklaşık 2_3 yıl önce (bu sebeple faturam yok). Ancak ihtiyaç fazlalığından dolayı yeni kullanmaya başladım. Sürekli su damlatıyor ve cihazı kullanamıyoruz. Bu sebeple. Sorunu gidermek adına yardımcı olunmasını talep ediyorum.

Arnica Küçük Ev Aletleri Garanti Belgesini Kaybettim

01 Eylül

Arnica çaycı almıştım, rezidansı yandı. Garanti belgemi kaybettim, elimde fatura var ama yetkili servis garanti belgesi istiyor. Ürün hala garanti kapsamında, bu konuda yardim bekliyorum. Urunu Trendyol üzerinden aldım Müşteri hizmetleri telefonu açmıyor

Arnica Küçük Ev Aletleri Garanti Belgesini Kaybettim

Arnica Ve Servis Pişmanlığı

21 Ağustos
"Öncelikle şikayet oluşturduktan kısa bir sure sonra dönüş yapan müşteri temsilcisi Ümran hanıma teşekkür ediyorum ve sorunumuzun çözümünde bize sürekli yardımcı oldu ve tamamen çözüldü teşekkürler Arnica"

0 Yorum

Arnica Küçük Ev Aletleri Şikayetvar üye markasıdır