Armut Boş Ev Temizliği Kalitesiz Ve Yarım İş Yapıyorlar

Armut Boş Ev Temizliği Kalitesiz Ve Yarım İş Yapıyorlar
21 Şubat 2024 15:28

Armut hesabımdan boş ev temizliği hizmeti için H****** Ş***** ile anlaştık. İki kişi için ücret talep ettiler, fakat ben bir kişinin de yapabileceğini belirttim. 'Buharlı temizlik yapacağız, çok iyi' diyerek hizmetlerini övdüler. Eve geldiğinde 'Diğer arkadaşım da gelecek' dedi, ancak sonradan tek başına dört saatte evi temizlediğini söyledi. Ancak kendisine özellikle belirtmeme rağmen dolap altlarını ve duvar kenarlarını temizlememiş. Perdelerim toz içinde kaldı ve mutfak dolaplarım yeni olduğu için, fayanslar da dahil olmak üzere her yeri temizlemesi gerekiyordu. Şimdi her dokunduğumda parmaklarıma toz yapışıyor. Kendisine hakkımı helal etmediğimi belirtmek istiyorum. Bir yaptırımı olup olmadığını bilmiyorum ama özellikle ücret iadesi talep ediyorum. 2000 TL boşa gitti. Böyle kalitesiz ve özensiz kişileri çalıştırdığınız için Armut olarak kendinize çeki düzen vermelisiniz. Eğer talep ederseniz, resimleri de gönderebilirim.

profile profile
21 Şubat 2024 16:11 (Şikayetten 43 dakika sonra)

Merhaba Muharrem Bey, Yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Talebinizle ilgili gerekli kontrolleri yaparak size en kısa zamanda dönüş yapacağız. Bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Bize her zaman ulaşabilirsiniz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

23 Şubat 2024 09:45

Merhaba Muharrem Bey, Yaptığımız görüşmelerde konuyla ilgili sizlere bilgi verdik. Bizlerle iletişime geçtiğiniz çok teşekkür ederiz. Bize her zaman ulaşabilirsiniz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

23 Şubat 2024 10:43

Ücret iadesi yapılmadı. Hizmetveren kişi de isterse gelip eksik yeri yapabilirim demiş. Ev eşya dolduktan sonra bu kolay bir durum değil. Armut ise sorumluluğun kendilerinde olmadığı herhangi bir yaptırımlarının olmadığını söylediler. Sadece uyarıyorlarmış. Armuttan hizmet alacaklara tavsiyem kesinlikle ücretlere reklama aldanmayın işinizin başında her zaman durun. Hizmet kötü olsa bile kesinlikle Ücret iadesi yok. Hakkımı Helal etmiyorum. Çünkü çok emek ve zaman harcadım.

Esin
Esin

Ben temizlik firmalarının kesinti yaptığı için çalışan personele az bir para kalmasından dolayı yeterince özverili çalışmadıklarını düşünüyorum. Tabii bu size yansıtılmamalı önemli bir sorun temizlik sektörü için

Maide
19 Haziran 2023 22:51

Merve
01 Ağustos 2025 15:00
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Erdem
13 Haziran 2023 17:00
Armut Ev Temizlik Hizmeti Hk.
Armut Ev Temizlik Hizmeti Hk.