Miray sonuçtan hiç memnun değil

Arısüt Hukuk Grubu Arısüt Hukuk Bakırköy

07 Mayıs 2024 14:30

Arı Süt Hukuk Grubu, Ataköy Towers B Blok Bakırköy'de bulunmaktadır. Aracınız kazaya karışmış ve mağdur durumdaysanız, şirketin elemanları tarafından sanki sürecin yasal bir parçasıymış gibi aranarak, sigorta şirketinin yönlendirmesiyle bilgilerinize ulaşıldığı belirtilerek, vekalet vermeniz isteniyor. Ancak, bu kişiler sorulara cevap dahi veremiyorlar. Mağdur olan herkesin savcılığa şikayette bulunması önemlidir, çünkü Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na (KVKK) aykırılık söz konusudur.

07 Mayıs 2024 14:31

Kazaya karışan mağdur araçların bilgilerine KVKK muhalefeti ile ulaşan sürecin yasal parçası gibi insanları aldatarak vekalet verdiren sorulan sorulara cevap dahi veremeyen sözde adı irem Av Ö*** A*** hukuk bürosu (Bakırköy Ataköy towers) adına çalışan vekalet verdiren, size zorla verdirmedik kendiniz gittiniz diyen şahısları ve Arısüt hukuk bürosu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuyoruz...

Yorumlar (6)

Nurgül

Şikayette bulunan arkadaşlar sonuç alabildiniz mi

Nurgül

Merhaba bu kişiler ekspertizden arıyoruz dediler bende vekalet verdim maalesef. Pazartesi bende suç duyurusunda bulunacağım. Siz suç duyurusunda bulundunuz mu bulunduysanız sonuç alabildiniz mi. Yardımcı olursanız sevinirim

Yasin
Yasin

Ben de sonuç alamadım, aradığımda ustaca lafı evirip çeviriyorlar. Vekaleti kaldırmaktan başka yapılabilecek bir şey yok sanırım.

Murat
Murat

Merhaba, Beni de aradılar. Vekalet verdim. Nasıl bir sorun yaşayabilirim?

Tc Akgül
Tc Akgül

Aynı kişiler bize de ulaştı olaylar aynı şekilde devam etti bizde şikayetçi olacağız

Miray
Miray

Çok geçmiş olsun vekaletname verdiyseniz derhal iptal ettirin

Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Arısüt Hukuk Grubu Arısüt Hukuk Bürosunu Hukuku Ayaklar Altına Alıyor!

18 Nisan 2024 15:54
Canibek sonuçtan hiç memnun değil

Arısüt Hukuk Grubu Mağdur Etti

03 Ocak 2024 01:55