Pelin sonuçtan çok memnun

Aris Güzellik Merkezleri Sözleşme İptali Yapılmıyor

Aris Güzellik Merkezleri Sözleşme İptali Yapılmıyor
17 Nisan 2024 16:47

Ben, Arismanisaluxe şubesinden lazer paketi satın aldım. Instagram hesaplarında deneme seansı yapıyoruz denildiği halde, yapılan seansı da işlem olarak görüyorlar. Paket için 12.000 TL ödedim ve 1.000 TL'sini nakit verdim. Yüzüme sadece bir işlem yapıldı. Beşinci gün iptali için merkeze gittim ancak o çözüm odaklı ve güler yüzlü çalışanlar neredeydi acaba? İptal edemeyeceklerini söylediler. Sadece yapılan seansın parasını ödeyeyim dedim, fakat tek seansın ücreti 3.300 TL imiş. Sonuç olarak borçlu çıktım. Her gelen müşteriye aynı muameleyi yapıyorlar; ellerinde kağıtla 'bugün öğleden sonra/önce zam yapılacak, hemen paketi alın' diyerek insanın kafasını karıştırıp imzalatıyorlar. Bu işlemden sonra yüzüm sivilcelendi ve şu anda sivilce tedavisi görüyorum. Hangi soruna öncelik versem bilemiyorum. Tüketici haklarına başvurdum ve savunma istendi ancak ona bile tenezzül etmiyorlar. Bir an önce sözleşmemin iptalini istiyorum ve ödediğim tutarın hesabıma iadesini talep ediyorum.

Pelin
25 Ağustos 2024 08:06

Beklememin sonucunda Tüketici Hakları beni haklı buldu ve sözleşmem iptal edildi ve vermiş olduğum nakit tutar anında hesabıma aktarıldı. Aslında uzun lafın kısası imzalatılan sözleşme değil taksit dekontu gibi bir şey olarak geçiyor o yüzden sözleşme vs de yok oluyor. Teşekkürler Tüketici Hakları.

Melike

Merhaba savunma olarak ne sundunuz süreç nasıl ilerledi bende şu anda mağdurum beni de bilgilendirir misiniz

Şeyda
08 Mart 2024 01:09
Havva sonuçtan hiç memnun değil

Aris Güzellik Merkezleri Güneşli Para İadesi Yapmıyor

Havva