Emre sonuçtan hiç memnun değil

Arca Otomotiv'de Balata Ve Disk Sorunu: Kalitesiz Malzeme Kullanımı

21 Kasım 2024 14:29

Haziran ayında Ankara İstanbul Yolundaki Arca Otomotivde 2018 Model Passat aracım için Ön Balata, Arka Balata, Ön Disk değişimi yaptırdım. Ancak işlemden sonraki haftada başlayan ve halen devam eden ses, sürüş konforumu etkilemekte ve canımı son derece sıkmaktadır. Şehir içi trafikte her frene bastığımda balataların çıkarttığı ses zaman geçtikçe artmaktadır. Sorunum ile ilgili Arca Otomotive birkaç kez gittim fakat her seferinde temizlendi yağlandı gibi geçiştirmelerle gönderildim. Bu işlemi ben dışarıda daha uygun fiyata da yaptırabilirdim hem sorun yaşamamak hem de yetkili servis ortamında hizmet almak için Arca Otomotivi tercih ettim. Fakat dışarıda uygun fiyata yapılacak olan işlemde sorun yaşayacağımı düşünürken fazlasını Arca Otomotivde yaşadım. Anlaşılıyorki kullanılan malzeme kalitesinde sorun var. Mağduriyetimin giderilmesi konusunda tarafıma dönüş rica ediyorum.

Yetkili Servis Balata Değişimi Sonrası Güven Kaybı Ve Mağduriyet

04 Ekim 2025 10:27
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Serviste Yapılan Hatalı Disk Değişimi Sonrası Mağduriyet Ve Sorunun Çözülmemesi

Sinem
02 Mayıs 2025 14:03
Hakan sonuçtan memnun

30 Kasım 2024 14:58
Yetkili Servis Güvenilirliği Sorgulanıyor
Yetkili Servis Güvenilirliği Sorgulanıyor
Alpaslan sonuçtan hiç memnun değil

Alpaslan
28 Mayıs 2025 12:38