Serkan sonuçtan hiç memnun değil

TSE Yetki Belgesiz Arabam.com Ekspertiz

02 Eylül 2024 14:34

Yeni aldığım 2. el aracımı Arabam.com Oto Ekspertiz Bağcılar şubesinde ekspertiz yaptırdım. Aynı gün notere devir işlemi için gittiğimde raporda TSE yetki belgesi numarası olmadığını, dolayısıyla belgeyi işleyemeyeceklerini söylediler ve işlemediler. Bu durumda aracı tüm kusurlarıyla kabul edip almış oldum ve dolayısıyla mağdurum. Bunun ile ilgili Arabam.com Oto Ekspertiz Bağcılar şubesini aradım, bana söylenen TSE yetki belgelerinin süresinin dolduğudur. Müşteri hizmetlerine de aynı şekilde kayıt oluşturdum, geri dönüş yapıldı. Özetle TSE yetki belgemizin olup olmadığını belirtme durumumuz yoktur. Yasal olarak ekspertiz hizmeti verebiliriz denildi. Yasal olarak geçerliliğinin noter tarafından kabul görülmediği için mağdur edildim. Belgenin doğruluğuna olan inancım kalmadı. Hem boş yere ücret ödedim hem de aklımda soru işaretleri kalacak şekilde aracımı aldım. Her şey bu kadar basit ve kolay mı? Tüm masraflarımın da karşılanmasını istiyorum. Boş yere ekspertiz ücreti alınmış oldu.

02 Eylül 2024 14:44 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız, Talebiniz ekibimize ulaşmış olup; sonuçlandığında tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, arabam.com Müşteri Hizmetleri

03 Eylül 2024 12:19
03 Eylül 2024 13:40

Yeni bir bilgilendirme yapılmadı. Bahsettiğiniz geri dönüş mesajına istinaden şikayetvar.com üzerinden bir çözüm için talep oluşturmuştum. Geri dönüş mesajında verdiğiniz bilgilendirmeden şunu anlıyorum Özet 1: TSE belgemiz yok Özet:2 TSE belgemizin olup olmadığını belirtmek zorunda değiliz. Özet 3 :TSE belgemiz olmadan yasal olarak ekspertiz yaparız Sonuç : mağduriyet maddi kayıp ve geçerliliği noter tarafından kabul görmeyen bir ekspertiz raporuna güvenerek alınan bir rapor 1 Merhaba iyi günler arabam.com oto ekspertiz şikayet biriminden ulaşıyorum. ... Plakalı aracınız için oluşturduğunuz şikayetinizi inceledik. Bağcılar bayimizde yaptırmış olduğunuz ekspertizde TSE belgesi olmadığı için hizmet bedelinizin iadesini istediğinizi görüntüledik. 2 Bayimiz tarafından sizlere ekspertizden önce TSE belgesinin bulunduğu bilgisi veya TSE ile alakalı bir taahhüt verilmemiştir. TSE belgesi yenilenene kadarki süreçte ekspertiz firmaları yasal olarak ekspertiz yapabilir ve rapor verebilir. TSE belgesinin olmaması ekspertize engel teşkil etmez. Ekspertiz hizmetiniz sorunsuz bir şekilde yapılmış, gerekli kontrolleriniz almış olduğunuz paket içeriğine göre kontrol edilerek raporunuza işlenmiş ve raporunuz sizlere teslim edilmiştir. Tamamlanmış olan bu hizmet için ücret iadesi gibi bir aksiyon almamız mümkün değildir. Bilgilerinize, Sağlıklı günler dileriz. Arabam.com oto Ekspertiz

10 Aralık 2024 19:39

Henüz olumlu bir dönüş olmadı

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Raporundaki Yanlış Bilgi Nedeniyle Maddi Zarara Uğradım, Kimse Dönüş Yapmıyor

27 Ağustos 2025 09:54
ekspertiz-raporundaki-yanlis-bilgi-nedeniyle-maddi-zarara-ugradim-kimse-donus-yapmiyor-1.jpg
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Hizmetinde Yol Sürüş Testi Yapılmadı, Mağduriyetim Giderilmiyor

Muhammet
19 Eylül 2025 18:36
ekspertiz-hizmetinde-yol-surus-testi-yapilmadi-magduriyetim-giderilmiyor-1.pdf
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

arabam.com Ekspertiz Raporunda Yanlış Bilgilendirme Ve Sorumluluk Alınmaması

Muammer
12 Haziran 2025 15:32

24 Ekim 2024 14:14
Murat sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2024 10:16