Gencay sonuçtan hiç memnun değil

arabam.com EFT Ekspertiz Hizmetiyle İlgili Sorunlar

arabam.com EFT Ekspertiz Hizmetiyle İlgili Sorunlar
14 Eylül 2023 21:28

Arabam com firmasına ait EFT ekspertiz Tekirdağ Çorlu şubesinde 06/07/2023 tarihinde 2008 model Golf aracını ekspertiz yaptırmak için getirdim ve 15 dakika'lik bir kaporta ekspertizi yapıldı. Sonrasında sol tarafın boyalı olduğu ve bagaj kapağının değişik olduğu bilgisi verildi. Bu bilgiye istinaden aracı satın aldım. 01/09/2023 tarihinde aracımı satmak üzere müşteri tarafından oto rapora eksper yapılmak üzere götürdük ve ekspertiz sonucunda EFT tarafından boyalı olduğu söylenen sol 3 parça değişmiş ve değiştiği söylenen bagaj kapağı orijinal şeklinde ekspertiz raporu verildi. Sonuç olarak aracımı zararına sattım 13 gündür arıyorum ve dönüş bekliyorum. Kimsenin umurumda değil ısı bilmeyen kişilere bu ısı yaptırıp milletin canını yakmayın

15 Eylül 2023 09:17 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Talebiniz ekibimize ulaşmış olup; sonuçlandığında tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, arabam.com Müşteri Hizmetleri

15 Eylül 2023 14:05
Gencay
Gencay
15 Eylül 2023 14:12

Ne demek aracı satmamanız gerekiyor ben Kocaeli'deyim ve Sivas'tan müşteri gelmiş ne diyecektim beni 2-3 gün bekleyin arabam com bana dönüş yapsın ben size otelde konaklamanıza yardımcı olayım bütün masraflarınızı karşılıyım mı diyecektim. Gerçekten komik ve basitsiniz.

Kadir sonuçtan çok memnun

Arabam.com Exper Şubesinden Oto Ekspertiz Hizmeti Hakkında Şikayet

28 Temmuz 2023 10:59
"Bu şikayeti, sorunuma çözüm ve para iadesi almak için yazmıştım. Hemen ardından genel merkezden İlker bey beni aradı ve sorunu doğrulamak için beni başka bir şubeye yönlendirdi. Ve sorun teyit edildi. Daha sonra İlker bey beni aradı ve sabırla detaylı bir şekilde aracımın tüm sorunlarını anlattı kendi yorumunu kattı ve bana izah etti. Benimle çok ilgilendi ve bana bir hediyesi oldu. Buradan tekrar İlker beye teşekkür ederim. Arabam.com firmasının İlker bey gibi çalışanları olduktan sonra bu firma her zaman yükselerek devam eder."

Ender
17 Eylül 2024 12:24

Vavacars Kazasız Arabamı Kazalı Şekilde Geri Teslim Etti

13 Ağustos 2024 00:33
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2023 11:18
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Raporu Gerçekleri Yansıtmayan Araç Satışı Mağduriyeti

Barış