Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
12 Ekim 2024 20:09

Amerika'dan arkadaşım bana tablet hediye etti. Animasyon çizim yaptığım için. Türkiye'de ben bu tableti açtım, kamera kısmının altında leke vardı ve servisine götürdüm. Arkadaş aldı tableti elimden ve içeri götürdü, 2 cm'lik çatlak oluşturup bana 'Abi, bunun iç kısmında çatlak var, biz bunu Apple servise götürürüz, onlar bakar, sonuç çıkınca size haber ederiz' dedi. Tamam dedim. 1 hafta bekledim, kullanıcı hatası demişler, geri göndermişler. Ödeme yapmam için onay bekliyorlarmış benden. 'İyi de kardeşim, leke var diye getirdim ben sana bunu, 2 cm çatlağı sen yaptın, getirdin bana bunu neden?' dedim. 'Apple bize o yetkiyi verdi. Kontrol amaçlı bakmak için' dedi. Aldım tableti, Zorlu Center Apple yetkilisine gittim, durum böyleyken böyle dedim, aldı adam tableti elimden, parmak bastı çatlağa, sonra iki tarafından sağ sol büktü
'bir saniye bekleteceğim sizi' dedi. Aldı götürdü. Geri getirdi. Tabletim ortadan ikiye, neredeyse sonuna kadar iç çatlağı indirilmiş bir şekilde ekran pert bir şekilde geldi yanıma. 'Maalesef kullanıcı hatası' deyip önüme koydu. Bir de gözümün önünde sağ sol büküp 'Abi, bir de tablet sola kaymış' diyor. 'Bu tablet çalışır bir şekilde servise getirildi, nasıl bu hale getirip bana getirebiliyorsunuz?' dediğimde 'Apple bize bu yetkiyi veriyor' dedi. Şimdi; Apple size bu yetkiyi veriyorsa, Apple yetkili kim varsa sözüm onlara. Siz gerçek misiniz? Gerçekten böyle servislere, böyle bir imkan mı tanıdınız? Zorlu Center Apple mağaza müdürü 'Ben sizin anlattıklarınıza inanıyorum fakat Apple bu anlattıklarınıza inanmaz' diyor. Kamera kayıtlarına bakılsın diyorum, ben içindeki lekeyi nasıl oluşturabilirim, içindeki çatlağı nasıl oluşturabilirim diyorum, Zorlu Center Apple mağazası müdürü bana 'Boncuğun üstüne düşmüştür, çakmağın üstüne düşmüştür' gibi saçma sapan örnekler sunuyor. Aklımızla oynamaya hakkınız yok ama, lütfen mağduriyetim giderilsin. 18 kez müşteri temsilcileriyle iletişime geçiyorum, çözüm bulamıyorlar. Hiç beklemezdim Apple'dan bunu. Bu durumda nasıl memnunluk bekleniyor benden acaba? Çok rica edeceğim, 1 aydır uğraşıyorum, işlerim aksıyor, bu şekilde davranılmak zoruma gidiyor. Yapmayın lütfen. Benden kaynaklı olan bir durum olsa ağzımı açmam, ücreti ne ise efendi gibi öderim ama haksızlığa gelemem. Lütfen kamera kayıtlarına bakılsın ve gereken yapılsın! İlk götürdüğüm ile ne hale geldiği resimde mevcuttur. İlk resmi Metrocity Pozitif Teknoloji'dedir.

Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Leyla
14 Aralık 2024 16:26
Macbook Ekranındaki Gizemli Çizgilenme Ve Servis Sorunu
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Apple İphone 11 Kamera Sorunu Ve Değişim Sürecindeki Hayal Kırıklığı

Semih
17 Nisan 2025 18:01
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
31 Ekim 2023 22:03
Apple'ın Vurdumduymazlığı Ve Umursamazlığı
Apple'ın Vurdumduymazlığı Ve Umursamazlığı
applein-vurdumduymazligi-ve-umursamazligi-4.pdf
applein-vurdumduymazligi-ve-umursamazligi-3.pdf

Seçil
11 Aralık 2024 19:18
Poyraz sonuçtan hiç memnun değil

İpad Ekran Kırılması Ve Yetersiz Garanti Desteği

Poyraz