Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2024 13:22

Bundan 10 ay önce iPad Pro 11 aldım bu süre içerisinde ekrandaki bazı piksellerde sorun olduğunu fark ettim. Gürgençler isimli servise teslim ettim, oradaki görevli ekranını, kasasını kontrol etti ve kozmetikte ilgili herhangi bir sorun olmadığını söyleyerek teslim aldı. 1 hafta sonra kasada eğrilik olduğunu ve garanti kapsamı dışında olduğunu söyleyerek tabletimi iade ettiler. Daha sonrasında Apple destek ekibi ile bir çok görüşme yaptım fakat hepsi olumsuz geçti. Eğri dedikleri tabletin ve ekrandaki sorunların görsellerini paylaştım

Yorumlar (9)

Ayse
Ayse

Sonuçlandı mı?

Tuncay

Yeni ürün ile değişimi sağlandı

Tuncay

Mahkemeyi kazandım ürün değişimi kararı verildi şimdi ürünü Media Markt'tan aldığım için onlar uğraştırıyor muadil bir cihaz önerecekler miş stoklarında yokmuş falan

Volkan
Volkan

Bu problemi bende yaşıyorum aynı cihazda. Servis ekran aşınması olarak belirtti ve ürün değişim fiyatı sundu 26824 TL yani ne tamir oldu ne de değişti anlayacağınız resmen pişmanlık.

Tuncay

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum bu işin peşini bırakmayacağım oradan cevap henüz gelmedi geldiğinde buradan paylaşacağım

Ayşe
Ayşe

Son durum nedir acaba gelişme oldu mu

Beklemedeyim hâlâ

Arda
Arda

Benzer bir sorunu yaşıyorum Herhangi bir gelişme oldu mu

Tuncay

Henüz beklemedeyim Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım. Süreç nasıl işleyecek beklemedeyim

Metin sonuçtan hiç memnun değil

Apple İpad Pro Ekran Dayanıksızlığı Ve Garanti Desteği Sorunu

Metin