Apple Airpods Max Ses Karşı Tarafa Zayıf Gidiyor

Ayhan
03 Ekim 2023 16:11

1 ay önce satın aldığım Airpods Max kulaklığım ile telefon görüşmesi yaparken karşı tarafa sesim çok derinden (%60 ses kaybı ile) ve anlaşılmaz olarak gitmektedir, farklı telefonlar ile de deneme yaptım sonuç aynı, üstelik video kaydı yaparken ses kalitesi çok iyi iken sadece telefon ile konuşmalarda karşı tarafa sağlıklı bir ses gitmiyor, bunun üzerine Apple müşteri hizmetlerini aradım, hatta kulaklık ile kendileri ile görüşme yaptığımda ses kalitesinin düşük olduğunu işiterek not aldılar ve Ankara'da Ankamall AVM de yer alan Gürgençler yetkili servisine randevu oluşturdular, servise gittim durumu anlattım, not aldılar, 3 gün sonra cihaz hazır diye SMS aldım, teslim almaya gittiğimde yapılan testlerde herhangi bir arızaya rastlanmadığı söylenerek iade edilmek istendi, ısrarlarım sonucu tekrar incelenmek üzere bıraktım, 3 gün sonra yine herhangi bir arıza tespit edilemedi denilerek kulaklık iade edildi, 1 aylık cihaz ile konuşamadığımı, bizzat görüşme yaparak arızanın kendilerince de görülebileceğini belirtmeme rağmen, rutin programlar ile inceleme yapıldı. Arıza bulunamadı denilmektedir. Piyasaya yeni çıkan bilinmedik bir markanın kulaklığı değil ki koskoca Apple firmasının en pahalı kulaklıklarından birisi, bu konuda markanın yetkililerinin yardımcı olabilmelerini rica ederim, yeni alınan bir cihazın arızalı olduğunu ispat etmek için çabalıyorum, bu kadar zor olmaması gerekir sanırım, 20.000.- tl cihazı çöpe mi atalım?

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Apple Airpods Max Kulaklık Problemi

29 Temmuz 2023 19:45

Ozgur
27 Mayıs 2025 12:57
Airpods Pro 2 Değişiminde Sürekli Arızalı Cihazlar Ve Yetersiz Servis Deneyimi
Haydar sonuçtan hiç memnun değil

Haydar
08 Eylül 2023 14:19