Merve sonuçtan hiç memnun değil

Annabella Güzellik Merkezi Saygısızlık Ve İmzaladığım Sözleşmeyi Yırtıp Bana Geri Vermediler

26 Şubat 2024 18:36

26 Şubat 2024 tarihinde Annabella VIP Güzellik Salonu'na kaş alımı için gittim. Önce ilgilenmedikleri için bekletildim. Acelem olduğunu belirttiğimde ise ilgilenmeye başladılar. Kaşımı alan kişi, yüzümdeki tüyler için lazer epilasyon paketi önerebileceğini söyledi. Kabul ettim ve ek hizmetler ekleyerek 4.000 TL'lik bir paket oluşturdular. O anki manipülasyona kapılarak sözleşmeyi imzaladım. 18 yaşında üniversite öğrencisiyim ve bütçem kısıtlı olduğu için 300 TL kapora verdim. Daha sonra salonun kötü yorumlarını görünce endişelendim ve sözleşmeyi iptal etmek istediğimi belirtmek için salonu aradım. Durumu açıklarken telefonu yüzüme kapattılar. Bunun üzerine salonla tekrar iletişime geçtim ve sözleşmeyi iptal etmek istediğimi yüz yüze ifade ettim. İptali kabul ettiler fakat sözleşmeyi geri vermek istemediler. Sözleşmemin yırtıldığından emin olmak için yırtık kağıtları talep ettim, ancak vermediler ve bana karşı saygısızca davrandılar. Verdiğim kapora da iade edilmedi. Hakkımı helal etmiyorum ve durumu Rabbime havale ediyorum.

Merve
Merve
28 Şubat 2024 11:44

Bu olay Erzincan'da yaşandı

Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

İzinsiz Paket Satışı Ve Kişisel Verilerin Paylaşılması

01 Ocak 2025 14:41

Annabella Güzellik Merkezi Kişisel Bilgilerimin Gereğinde Fazla Alınması Ve Adıma Paket Açılması

05 Haziran 2024 20:56

24 Ocak 2024 15:20
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 08:59

17 Mayıs 2024 18:31