Anker Kulaklık Ve Servis Sorunu

14 Kasım 2023 15:04

Anker Soundcore Q30 marka faturalı ve garanti kapsamında kulaklığım var.
Kulaklığın her iki tarafında simetrik şekilde kulaklığın yapısı dolayısı ile çatlamalar oluştu.
Kulaklığı servise gönderdim ve kulaklık garanti sürecinde olmasına rağmen yedek parçası bulunmadığını, yeni ile değişim olarak takas ücreti talep ettiklerini bildirdiler. Kulaklığın şu an satış fiyatı 2000 TL, talep etmiş oldukları takas ücreti de 2000 TL. Kulaklıkta sadece basit bir plastik parça değişimi olacak, kulaklık donamım olarak sapasağlam ve talep etmiş oldukları ücret satış fiyatı ile aynı. Üstelik benim sağlam kulaklığımda serviste kalmış olacak. Tüketici olarak ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum. Kesinlikle artık Anker marka tercih etmeyeceğim.

profile profile profile

Yorumlar (8)

Cevap verirseniz sevinirim.

Baran

Cevabınız için teşekkür ederim, bende tıpatıp aynı sorunu yaşıyorum. Ürünü Hepsiburada'dan almıştım. Siz Tüketici Hakem Heyeti'ne satın aldığınız firmayı mı Sanal İletişim firmasını mı şikayet ettiniz? Bir de değişim mi para iadesi mi talep ettiniz?

Son durum nedir?

Erdoğan

Tüketici Hakem Heyeti tarafından bilirkişi incelemesi sonucunda ürünün birebir yenisi ile değişimi kararı çıktı. Karar ile birlikte ürünü Hepsiburada'ya gönderdim. Aynı hafta içerisinde yeni ürün tarafıma gönderildi.

Erdoğan

Merhaba Sorun firma tarafından çözülmedi. En ufak bir uzlaşma çabası olmadı. Kasım ayında tüketici il Hakem Heyeti'ne şikayette bulundum. O zamandan beri bekliyorum. Geçen hafta bilirkişi atadılar. Bilirkişi benim eşliğinde ürünü inceledi. Sıkıntının üründen kaynaklandığını belirten bir rapor düzenleyerek değerlendirmeleri için Hakem Heyeti'ne ileteceğini söyledi. Şimdi bu süreci bekliyorum.

Skull
Skull

Sorununuz çözüldü mü? Ben de aynı durumu q35'de yaşadım garantide şu an ama muhtemelen kullanıcı hatası yanıtını alacağımı söyledi aldığım mağazanın görevlisi. Şaka gibi gerçekten.

Geçmiş olsun, ben de 6 aydır hakem heyetinden sonuç bekliyorum

Son durum nedir?

Toprak sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Kulaklığımın Yapısal Sorunu İçin Ücretsiz Değişim Talebim Reddedildi

23 Ekim 2025 18:05
garanti-kapsamindaki-kulakligimin-yapisal-sorunu-icin-ucretsiz-degisim-talebim-reddedildi-3.jpg
garanti-kapsamindaki-kulakligimin-yapisal-sorunu-icin-ucretsiz-degisim-talebim-reddedildi-1.jpg
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Kırılan Kulaklık İçin Yüksek Takas Ücreti Şoku

28 Nisan 2025 22:43
Garanti Kapsamında Kırılan Kulaklık İçin Yüksek Takas Ücreti Şoku

06 Kasım 2025 00:59
Az Kullanılmış Kulaklıkta Beklenmedik Malzeme Sorunları Ve Yetersiz Destek
az-kullanilmis-kulaklikta-beklenmedik-malzeme-sorunlari-ve-yetersiz-destek-3.pdf