Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi Acil Serviste Yaşanan Tıbbi İhmal Vakası

02 Mayıs 2024 09:14

Ankara Üniversitesi ibn-i sina Hastanesi acil bölümüne 28 Nisan 2024 tarihinde gece saat 9 ile 10 arasında 76 yaşındaki babamı getirdim. Tansiyonu ölçüldükten sonra iki doktorla görüştük. Sinir sistemi ve beyinle ilgili şüphelerim vardı, ancak 'nörolojik bir sorun yok' denilerek muayene etmediler. Bir genç doktora beyin cerrahı olup olmadığını sordum; o da acildeki doktorların ilgileneceğini söyledi.

Baş dönmesini önleyici bir iğne yapıldı ve eve gönderildik. Ancak, en güvendiğim başkent tıp Hastanesi'ne başvurduğumuzda 45 dakika içinde babamın beyin kanaması geçirdiği anlaşıldı. Acil servisteki doktorlar gerçekten yeterli miydi? İnsan hayatı bu kadar önemsiz olmamalı.

Eğer meslek zor geliyorsa, lütfen başka sektörlere yönelin. Ancak sorumsuz davranışlar her alanda başarısızlığa yol açar. Yaşanan bu korkunç hatayı şiddetle kınıyorum. Karşıma çıkan ve kendini beyin cerrahı sanan kişi, başkent tıp Fakültesi'nde gerçek beyin cerrahlarını görmeli. Dr. S** ş**.

Doğa sonuçtan hiç memnun değil

Acil Serviste İlgisizlik Ve Sorumsuzluk Şoku

23 Nisan 2025 01:04
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi İbni Sina Hastanesi İlgisizlik Ve Uzun Süren Beklemeler

28 Temmuz 2024 07:55
Seren sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2024 23:01