Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi KBB Bölümü 2/5/2024 Tarihinde 11 Gibi Görevli Erkek Doktor Hakkında

07 Mayıs 2024 13:57

Şubat ayı içinde ciddi burun kanamaları sonucu 19/02/2024 tarihinde Ankara'daki Kolej durağı yakınındaki onkoloji hastanesinde çatlak olduğu belirtilerek yakma işlemi yapıldı. Ertesi gün, 20/02/2024 tarihinde tekrarlayan burun kanaması nedeniyle aynı hastanede yeniden burun çatlağı için yakma işlemi uygulandı ve tam teşekküllü bir hastaneye gitmem gerektiği söylendi. Burun kanamasının devam etmesi üzerine hastanemizden H***** Ç**** adında bir doktordan 1/4/2024 tarihine randevu aldım ve 13:30'da bir erkek doktor tarafından muayene edildim. Doktor, tomografi çekilmesini istedi. Tomografiyi çektirdim ve sonucu beklerken ayak parmağımda kırılma meydana geldi. Hastanenin acil servisinde müdahale edildi ve 15 gün sonra kontrol için ortopedi bölümüne gittim. Ayağımdaki kırık nedeniyle aynı gün tomografi sonucunu alıp göstermek istedim. Ancak H***** Hanım'ın olmadığı söylendi ve bana Doktor Z***** K*****'dan randevu verildi. Saat 11 civarında başka bir erkek doktor, tomografinin açılmadığını söyleyerek beni kırık parmaklı halimle iki kez tomografi bölümüne gönderdi ve sonuç ekranda açılmadığı için muayene etmeden H***** Ç****'ten randevu almamı önerdi. 8/5/2024 tarihinde aldığım randevu, daha önce muayene olmam nedeniyle iptal edildi. Söz konusu erkek doktor hakkında şikayetçiyim.

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Yanlış Tetkik Sonucu Kalıcı Hasar

30 Kasım 2023 16:06

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyrantepe Hastanesi Plastik Cerrahi Bölümünde Yaşadığım Sorun

23 Ocak 2024 00:34

12 Ekim 2024 01:50