Anadolubank'tan Sebepsiz Yere Paramı Çekemiyorum.

06 Temmuz 2024 18:31

Anadolubank'dan adıma hesap açtırdım. Banka kartım şubeye ulaştı ve aldım. Adı şanı duyulmamış bir banka olduğu için tereddüte kapıldım. Acaba parama el koyulur mu ya da paramı çekemez miyim diye düşündüm. Banka kartımı aldıktan 6-7 ay sonra ilk defa yüklü miktarda para havale ettim. Meğer tüm endişelerimde sonuna kadar haklıymışım. Paramı hiçbir şekilde kullanamıyorum. Ne online olarak kullandırıyor ne de kartımla bankadan çekebiliyorum. Pat diye havaleyi alıp kabul eden hesabım bana paramı geri vermiyor.
Müşteri Hizmetleri ile görüştüğümde "Sorunun neden kaynaklandığını anlayamadıklarını" söylediler. Acil ödemem var ve şu an her şey bankanın insafına bağlı. Ne bana bir dönüş yaptılar ne de paramı kullandırıyorlar. Bu da bana ders olsun. Şubesi, bankamatiği bile olmayan, adı şanı bulunmayan bir bankaya para yatırırsan işte böyle olur.

12 Temmuz 2024 10:17 (Şikayetten 5 gün sonra)

Merhaba Alper Kutay Bey, İletmiş olduğunuz konu ile ilgili yapılan incelemede; hesabınızdaki tutarı EFT ile gönderimini gerçekleştirdiğiniz görülmüştür. Saygılarımızla, Anadolubank A.Ş. Genel Müdürlük

Burak sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 16:45

Anadolu Bank Dijital Hizmetlerinde Yaşanan Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

24 Eylül 2024 11:08
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Anadolubank'ta FAST İşlemi Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

06 Temmuz 2024 21:14
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Anadolubank Vadesiz Hesap Açma Talebim Sürekli Reddedildi, Mağdur Oldum!

11 Haziran 2025 16:08
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Bank Gönderdiğim Paralara Sebepsiz Bloke Koydu

18 Haziran 2025 12:49