Anadolu Sigorta'nın Fahiş Zamları Ve Denetim Eksikliği

Anadolu Sigorta'nın Fahiş Zamları Ve Denetim Eksikliği

Anadolu Sigorta'dan 4 Kişilik ailem için 2021 de 14.941 TL'ye tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırırdım.
2022 de %123 zam yaparak 33.350 TL'ye yükseldi. 2024 te ise Enflasyon oranı %48,58 olmasına rağmen %140 zam yaparak 80.098 TL teklif verdi ama bu kez yaptırmadım. Anadolu Sigorta'yı denetleyen bir kurum yok mu.

2 Destek
23 Aralık 2024 15:40 (Şikayetten 2 saat sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 5600768 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

23 Aralık 2024 16:25

Anadolu Sigorta'dan bir bayan aradı ve şikayetiniz alınmıştır dedi. Ne bir cevap, ne de bir çözüm sunmamışlardır.

24 Aralık 2024 09:40

Söz konusu başvurunuza dair 5600768 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

3 Ocak 2025 13:55

Cevapta döviz kurundan kaynaklı artıştan bahsediliyor. 2023 12 ay USD döviz kuru 29.4913 TL şu anda 35,3665 TL %19 artmış. İlaç fiyatındaki artış demiş fakat tamamlayıcı sigortada zaten devlet karşılıyor. Limitsiz yatarak tedavi demiş zaten önceki yıl poliçemde aynıydı. Anadolu sigortanın cevabını gönderiyor kararı sizlere bırakıyorum.

3 Ocak 2025 13:57

Netice olarak Anadolu Sigorta poliçemi yenilemedim ve bir başka sigorta şirketine geçtim.

Anadolu Sigorta'dan Aşırı Artışlı Teklif

Anadolu tamamlayıcı sigorta 2023 yılında 3 kisilik bir aile olarak 23bin tl yaptırdığım tamamlayıcı saglik sigortası bu ...

Anadolu Sigorta'nın Fahiş Zamları Müşterileri Mağdur Ediyor

Anadolu Sigorta'dan 2 yıldır doğum teminatlı Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yaptırıyorduk. 2024 yılında 8 bin 800 TL ödedi...

Anadolu Sigorta'nın Fahiş Zamları Müşterileri Mağdur Ediyor

Anadolu Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Mağduriyeti

2023 temmuz ayında Anadolu Sigorta'dan doğum teminatlı tamamlayıcı sağlık sigortasını 9.400 TL'ye yaptırmıştım. Şu anda ...

Anadolu Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Mağduriyeti

Tümünü Gör
Anadolu Sigorta Onay Vermemek İçin Kapsam Dışı İşlemi Baz Alıyor

Anadolu SigortaOnay Vermemek İçin Kapsam Dışı İşlemi Baz Alıyor

Halil
Anadolu Sigorta Hasarlı Araç Teslimi Ve Zarar Tazmin Talebi

Anadolu SigortaHasarlı Araç Teslimi Ve Zarar Tazmin Talebi

Cevat
Anadolu Sigorta Hasar Dosyası Açmayı Unutmuşlar!

Anadolu SigortaHasar Dosyası Açmayı Unutmuşlar!

Adalet
Anadolu Sigorta'dan Eksik Para Ödemesi

AnadoluSigorta'dan Eksik Para Ödemesi

Bilal
Anadolu Sigorta Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

Anadolu SigortaMağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

Davut
Anadolu Sigorta Aracımda Meydana Gelen Olumsuzluk!

Anadolu SigortaAracımda Meydana Gelen Olumsuzluk!

Uğur