Kübra sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 19:32

19 Kasım 2022 tarihinde Anadolu Sigorta doğum teminatlı tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım ve fiyatı 6000 küsürdü. Bir sonraki sene yenilemek istediğimde fiyatı 2 kat civarında arttırılarak 11.361 TL olarak çıktı. Şu an da mevcut bulunan bir hamileliğim var sigortamın yenilenme zamanı geldi ve gelen teklifteki fiyat 4 katına çıkarılarak 44.545 olarak gözüküyor. Ben bu fiyatı hiçbir şekilde kabul etmiyorum. 2 senedir sigorta yaptırmamdan kaynaklı indirim uygulanması gerekirken sırf hamileliğimden dolayı 4 katı kadar bir fiyat çıkartıldı. Eğer bu fiyatta bir düzeltilme olmazsa Tüketici Hakem Heyeti veya CİMER'e başvuracağım. Gerekirse hukuki yollarla hakkımı arayacağım.

05 Kasım 2024 12:11 (Şikayetten 16 saat sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 5457830 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

07 Kasım 2024 15:22

Söz konusu başvurunuza dair 5457830 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

Kübra
Kübra
08 Kasım 2024 01:37

E posta bilgilendirmesi sadece tekrardan buraya yönlendiriyor. Şikayetim hiçbir çözüme kavuşmadı mahkemede görüşmek üzere

Tugba
Tugba

Kübra hanım aynı durumu Şu an ben yaşıyorum ve hamileyim yenilemek zorunda olduğum için mecbur bırakıyorlar bende hukuki süreci başlatacağım yarın itibariyle bilgilendirir misiniz Rica etsem

Tugba sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 12:05
Buse sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2024 21:41
Anadolu Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Mağduriyeti
Seda sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 17:26
Anadolu Sigortada Doğum Teminatlı Sağlık Sigortası Mağduriyeti