Anadolu Sigorta Ve Minimax Servis Şikayeti

20 Kasım 2023 12:15

1 ay önce başıma gelen trafik kazası sonucu arabam arkadan darbe aldı ve arabayı Anadolu Sigorta nın anlaşmalı olduğu servise çektirdim. 1 ay oldu hala araba çıkmadı. Tam arabayı teslim almaya gittim ki sormadılar bile sen kimsin diye ve arabaya bakmadan imza attıracaklardı. Arabayı inceleyince Bagaj kapağının doğru düzgün kapanmadığını, darbeden kaynaklı egzoz arızasının giderilmediğini gördüm. Ayrıca kırık olmayan sağ stop lambasını daha önce olmuştur. Eksper baktı içi tozluymuş deyip beni kandıracaklardı. Neyse ki lambayı yaptılar. Tabii ki arabayı teslim almadım ve Anadolu Sigorta şirketinden şikayetçiyim. Neden böyle servislerle çalışıyorlar?. Mağduriyetim giderilsin lütfen. 1 aydır arabam serviste.

20 Kasım 2023 15:20 (Şikayetten 3 saat sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 4458670  numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

21 Kasım 2023 18:45

Söz konusu başvurunuza dair 4458670 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

Barış sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 17:10

Anadolu Sigorta Ve Servis İlgisizliği: Paramızla Mağdur Edildik