Seda sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Kuyumculuk (Pendik) Bileklik Alma Ve Bozdurma

25 Eylül 2024 21:28

Nisan ayı gibi Pendik Kaynarca'daki şubelerinden 15 bin TL'ye bileklik aldım. Dediler ki alırken "beş altı ay içinde bozdurursanız bin TL kadar zararınız olur ama birkaç seneyi bulursa zararınız olmaz." Aldığım üründe iki kere kopma oldu. Birisinde kaynak yaptılar, diğerinde değiştirmek isterseniz 12 bin TL değeri dediler. Ben de alalı daha altı ay olduğunu ve bin TL kadar zarar edeceğimi söylediklerini belirttim. O zaman sizin bilekliği 13 bin TL sayalım, başa baş değiştirelim dediler. Ben de yerine başka altın alayım dedim, o zaman 11 binden bozarız dediler ve beni mağdur ettiler. Kesinlikle hakkımı helal etmiyorum ve çevremdeki arkadaşlarıma da oraya gitmemelerini söylüyorum.

25 Eylül 2024 21:03

Hiçbir gelişme yok

İpek
İpek

Aynı durumu bende yaşadım 20 küsüre aldığım bileklik her ay kırılıyor ince bir şey de değil ve bende değiştirmek istediğimi belirttim 9 a saydılar şaka gibi dedim ben bilekliğimi seviyorum ama sürekli kırılıyor bende bıktım sürekli kaynak yaptırmaktan değiştirelim dediler alacağım bilekliğe de 30 dediler neyse uzun lafın kısası ben daha asla o kuyumcuya gitmem gidenlerde her yerden fiyat alıp se son ondan fiyat alıp alsınlar ben tanıdığım demeyin bende sürekli bana indirim yapıyor diye gidiyordum meğerse o hesap makinesinde hızlı hızlı hesap yapan parmaklar güzelce geçirip sonra 2 3 bin indirim yapıyormuş ama indirim yapmış hali bile beter

Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Hançarşı Kuyumculuk (Pendik) Kusurlu Ürün Ve Yüksek Fiyat Şikayeti

14 Ocak 2025 08:56