10 Haziran 2024 16:10

Amazon ve Üçüncü Taraf Satıcı Sorunu
Amazon'dan yurt dışı satışlı bir elbise sipariş verdim. Elbiseyi teslim aldım ama elbisenin hem bedeni küçük hem de kalitesi çok düşük. İade işlemi oluşturmaya çalıştım ama bir türlü oluşturamadım çünkü satıcı siteden ayrılmış. A'dan Z'ye garanti sistemine güvendiğim Amazon sitesi, son zamanlarda çok iade oluşturduğumu bahane edip ücret iadesi yapmıyor. Ürünü iade edip de ücret iadesi alamıyorum. Resmen mağdur ediliyorum. Amazon iyice kalitesini ve güvenilirliğini düşük bir siteye dönüştü.

10 Haziran 2024 15:50

Uluslararası bir satıcıdan satın aldığınız bir ürünü iade etmek istediniz ancak satıcı geçerli bir iade yöntemi sunmadı. Üçüncü taraf satıcılar, iade için şu yöntemlerden birini sunmalıdır: Türkiye’de bir iade adresi. İade adresi Türkiye’de değilse, ön ödemeli bir iade etiketi. Ürünün iade edilmesini talep etmeden, ürün için tam para iadesi. İade talebine uluslararası bir iade adresi ile yetkilendirilmişse, satıcıya bu yöntemlerden birini sunması için iade talebi tarihinden itibaren 2 gün izin vermelisiniz. Amazon kendi kurallarına uymuyor.

Fatih
17 Şubat 2024 19:10

Fatih
17 Nisan 2025 18:17
Eda sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 12:44
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
06 Kasım 2024 11:00