Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

AMATEM Randevu Saatinde Orada Bulunmayan Doktor

Tuğba
11 Ekim 2023 03:27

6 Ekim 2023 tarihinde Ruh ve Sinir Hastalıkları AMATEM Hastanesi'nde 13.00 olarak randevu aldım randevu saatimden öncesinde orada bulunmama rağmen doktor *** randevuya yarım saat geç kalmıştır. Tedavi süreci bizler için zaten yeteri kadar zor iken bir de böyle bir ortamda böyle bir psikolojiyle bekletilmek bir hayli can sıkıcı. Bunu sekreter hanıma belirttiğimizde hiçbir doktorun saatinde gelmeyeceğini bunun normal olduğunu dışarı yemeğe gittiklerini lakayıt bir şekilde belirtmektedir. Bu saate randevu veriyorsanız o saatte orada olun diye para alıyorsunuz. Üstüne doktorun yanına girdiğimde bana çok yanlış yere geldiğimi burada bununla ilgilenilmediğini bu konuda uzman olmadığını yardımcı olamayacağını bildirdi. Göğüs hastalıklarına gidin ben hep oraya yolluyorum dedi. Kulak burun boğaza gidip kulağımdan şikayetçiyim. Dediğiniz doktorun a çok özür dilerim ben sadece buruna bakıyorum demesi kadar saçma bir olaydı yaşadığım şey. Üstüne bu hastanede kaydımın olmasının bana zarar vereceğini kimsenin buraya sigara bırakmak için geldiğimi düşünmeyeceğini hap ya da alkol bağımlısı olarak nitelendirileceğimi söylemesi gerçekten hangi hipokrat yemininde geçiyor. Çok merak ediyorum. Yaşadığım durumdan oldukça şikayetçiyim. Doktordan da keza aynı şekilde konuyla alakalı gereğinin yapılmasını ve tarafıma ivedilikle geri dönülmesini bekliyorum.

Oktay
Oktay

Gerçekten açık sözlüğünüz dikkatimi çekti inanır mısınız bugün aynı saat aynı soruları yaşadım resmen içimden geçenleri dönmüşsünüz ağzınıza yüreğinize sağlık

AMATEM Erenköy Ruh Sinir Suboxone Alamadan Geri Döndüm

Fatih