Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Beymen/Altınyıldız Markasına Yakışmayan Ve Rencide Edici Davranışlar

15 Eylül 2024 01:45

14.09.2024 günü Gaziantep Prime Mall AVM'de Beymen/Altınyıldız bayiye gittim. Eşim bana Beymen marka bir gömlek beğendi. O arada başka ürünlere baktık. Sonra gömleğe başkasının baktığını incelediğini gördük. Müşteri gidip denedi ve mağaza çıkışına doğru gittikten sonra bayi çalışanı ürünü getirip yerine koydu. Aradan 2-3 dakika geçti eşim gömleği denememi istedi. Ben de gömleği alıp deneme kabinine doğru gitmek üzere iken Beymen mağaza çalışanı gelip benden gömleği almak istedi. Ben deneyeceğim dedim ancak bana az önceki müşterinin almaya karar verdiğini ve kasaya götüreceğini söyledi. Eşimin yanında ürünü elimden alarak kasaya, ürünü deneyip almayan kişiye götürüp teslim etti. Bu davranış ve mağaza yaklaşımı ayıp ve utanç vericidir. Müşteriye karşı saygısızlık, ilkesizlik olduğu kadar eşimin yanında beni zor duruma sokan bir davranış durumudur. Aynı mağazadan daha önce onlarca ürün alan biri olarak (kayıtlarında vardır) bu ayıp karşısında bir daha o mağazaya girmeyi düşünmüyorum. Beymen/Altınyıldız markasına yakışmayan çalışanların bu yaklaşımı ayıptır, rencide edicidir. Marka sahipleri isterse bu durumu mağaza kayıtlarından inceleyebilirler.

22 Ocak 2024 11:13
Cemile sonuçtan hiç memnun değil

Atlantis Altınyıldız-Beymen Mağazası Defolu Ürününü İade Almıyor!

20 Ekim 2023 10:27
Atlantis Altınyıldız-Beymen Mağazası Defolu Ürününü İade Almıyor!

23 Haziran 2024 22:16
Cuma sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 18:32

26 Aralık 2023 15:31