İlknur sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2024 13:07

Altınbaş Mall Of İstanbul şubesinden Aralık ayında altın baget yüzük aldım. Aldıktan 2 gün sonra taşı düştü tamir edeceklerini söylediler verdim 1 ay tamirde kaldı. Geri aldığımda 2 gün sonra yine taşı düştü tekrar 1 ay tamirde kaldı ardından 2 kez daha bu durumu yaşadım. Toplamda 4 kez tamire verdim şu an yeniden taşı düştü. 5. Kez mağazaya götürmek istemiyorum çünkü böyle bir vaktim yok ayrıca kesin bir çözüm bulmuyorlar bu duruma acil bir çözüm istiyorum

02 Eylül 2024 16:33 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinize istinaden tarafınız ile telefon üzerinden görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Altınbaş Mücevherat

İlknur
İlknur
02 Eylül 2024 18:45

Telefon görüşmesi sonucunda da çözüme ulaşamadım, bana sunulan çözüm aralık ayında aldığım fatura fiyatından başka bir ürünle değişim fakat 9 ayda kur aynı kalmadı. Benden kaynaklı olmayan bir problemden dolayı ben neden zarar edeyim, ikinci çözüm öneriside tekrar tamire göndermem benim buna ayıracak vaktim yok 5. Kez aynı yüzük tamire mi gönderilir? Bir daha asla Altınbaş markasını tercih etmeyeceğim çevreme de ettirmeyeceğim kesinlikle. Bunun çözümü bu değildir insanı bu şekilde mağdur edemezsiniz.

11 Mart 2025 12:55
Yüzüğün Taşları Sürekli Düşüyor Ve Değişim Sorunu
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Altınbaş Yüzüğümde Tekrarlayan Taş Düşmesi Ve Çözümde İlgisizlik Mağduriyet Yarattı

20 Ağustos 2025 14:52

26 Haziran 2024 11:33
Garantili Ürünü Değiştirmeyen Altınbaş!
Garantili Ürünü Değiştirmeyen Altınbaş!

21 Şubat 2024 10:54
Altınbaş Mücevherat Üç Kez Taşı Düşen Yüzük Ve Bitmeyen Tamir Serüveni