Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Alpa Telekomünikasyon Tamir Merkezi'nde Orijinal Parça Yanıltmacası Ve Güven Kaybı

10 Aralık 2024 00:39

05.12.2024 tarihinde telefonumu Alpa Tamir Merkezi'ne verdim. Cihazımın camı kırılmıştı ve orijinal cam ile pil takılmasını talep ettim. Tamir işlemi tamamlandıktan sonra saat 18:00 civarında cihazımı almaya gittim. Almadan önce, cihazımda herhangi bir sorun olup olmadığını sordum ve bana "Cihazınızda herhangi bir problem yok, her şey düzgün çalışıyor" dediler. Bu güvenceyle telefonumu teslim aldım.
Ancak, telefonumu kullanmaya başladıktan sonra özellikle yüksek çözünürlüklü video izlerken ciddi donmalar yaşadım. Durumu fark edince tekrar Alpa Tamir Merkezi'ne gittim. Bana, "Cihaz kaynaklı olabilir, sıfırlayın, geçer" dediler. Telefona sıfırlama işlemi uyguladım fakat sorun hala devam etti. Eğer gerçekten orijinal bir ekran takılmış olsaydı, böyle bir sorun
yaşanmazdı.
Ödediğim paranın karşılığında kaliteli ve sorunsuz bir hizmet almak en doğal hakkım olmalıydı. Ancak bana orijinal parça takıldığı söylenip, sonrasında yaşadığım sorunlarla karşılaştım. Eğer ekran ya da diğer parçalar orijinal değilse, bunu bana açıkça söylemeleri gerekirdi. Bu kadar para ödedikten sonra, kaliteli ve güvenilir bir hizmet beklemek hakkım. Eğer parçalar orijinal değilse, kesinlikle hakkımı helal etmiyorum.
Bu tür bir hizmet anlayışı, müşteriyi Yanıltmaya yönelik ve kabul edilemez. Alpa Tamir Merkezi'nin profesyonellikten uzak ve yanıltıcı yaklaşımı beni gerçekten mağdur etti. Yaşadığım bu hayal kırıklığı, sadece maddi kayıplarla kalmadı, aynı zamanda güvenimi de sarstı. Hakkımı helal etmiyorum, çünkü doğruyu söylemek, müşteriyi yanıltmamak çok daha önemli bir sorumluluktur.

10 Aralık 2024 12:33

Servis tarafından telefonuma takılan batarya ile ilgili yapılan incelemeler ve testler, mevcut bataryanın vaat edilen nitelikleri taşımadığını açıkça ortaya koymaktadır: 1. Accubattery Pro Test Sonuçları: Bataryanın tasarım kapasitesi 4.860 Mah olması gerekirken, şu anki kapasitesi yalnızca 3.981 Mah olarak ölçülmüştür. Batarya sağlık durumu %82 olarak görünmektedir. Bu değer, sıfır bir bataryadan beklenen sağlık oranından oldukça düşüktür.

Arzu sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 16:08
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Alpa Telekomünikasyon Tamir Sonrası Cihazlarım Daha Kötü Hale Geldi, Mağduriyetim Giderilmiyor

01 Eylül 2025 12:20

Telefix Teknik Servis Telefix Pişmanlığı Sonuna Kadar Okuyun