Alo 184 Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi Yarımburgaz Sağlık Ocağı Doktor Şikayeti

Melike
19 Ekim 2023 15:518.191

İstanbul Küçükçekmece Yarımburgaz mahallesinde bulunan Sağlık Ocağı doktoru **şikayet etmek istiyorum. Öncelikle önümde bir kişi olmasına rağmen 30 dakika içerideki hastayı bekledim. Daha sonra sıra bana geldiğinde ise doktor bize hiçbir şey söylemeden odadan çıktı bekler misiniz diye sormaya bile gerek duymadı. 15 dakika bizi bekletti ve hiçbir şey olmamış gibi geldi. Bizi insan yerine bile koymadı bu nasıl bir şey?

Serkan
Serkan
26 Ekim 2023 12:10

Merhabalar, Sancaktepe 9nolu aile sağlık ocağındaki aile doktorumuz hakan beyden şikayetçiyim. Yeni taşındık ve annemin ilaçları yazdırmak için ve kan tahlillerini almak için ne zaman gitsek yok izinde yok yemekte yok pazara gitti gibi saçma nedenlerle karşılaşıyorum. 4 kere gitmemize rağmen daha yüzünü görmüş değilim. Bir kan tahlili için 2 hafta beklenir mi?

Alo 184 Sağlık Bakanlığı Adaletsiz Randevu Dağıtımı Ve Korku Ortamı

Fatma
3 Ekim 2024 11:3816.782

İstanbul Bağcılar Yenigün Mahallesi Sağlık Ocağı Ben dün sabah saat 10'da çocuğumu götürdüm. Dr. *****sekreteri, benim ...

Alo 184 Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi Doktor Mağduriyeti

Ergün
29 Aralık 2023 16:335.727

Gaziantep Şehitkamil Ak Toprak Sağlık Ocağı'nda görev yapan Dr. ******ile ilgili bir şikayetim var. Hastaya ilgi ve alak...

Alo 184 Sağlık Bakanlığı Kanalizasyon Atıkları Yaşam Alanımıza Bu Şekilde Sızıyor

Alo 184 SağlıkBakanlığı Kanalizasyon Atıkları Yaşam Alanımıza Bu Şekilde Sızıyor

Erol
Alo 184 Sağlık Bakanlığı Yemekte Kurt Var

Alo 184 SağlıkBakanlığı Yemekte Kurt Var

Mücahide
Alo 184 Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi Hastane Temizlik Şikayeti

Alo 184 SağlıkBakanlığı İletişim Merkezi Hastane Temizlik Şikayeti

Canan
Alo 184 Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi Doktorlardan Şikayetim Var!

Alo 184 SağlıkBakanlığı İletişim Merkezi Doktorlardan Şikayetim Var!

Muhammedyunus
Alo 184 Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi Doktor Sayısı Ve Hasta Bakımı