Alo 184 Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi İlaç Yanlış Yolda Kullanılması Ve Zehirlenme

23 Ocak 2024 16:3520.509

Geçen hafta pazartesi günü hipodrom durağında Gazi Mahallesi'nde. Hastaneden doktor tarafından ilaç yazıldı. Fakat Reçeteye asistanla gönderip hiçbir bilgi yapılmadı. Yani ilacı nasıl kullanacağına dair hiçbir şekilde söylenmedi. Ben de oradaki eczaneden ilacı alıyorum. İlacı alırken de. 2 tane ilaç veriyor Oradaki personel. Aç karnına içeceksin diyor. Fakat diğer ilacı hiçbir şekilde içme demiyor. Kutunun içinde de bir şey yazmadı. Ama içmemem gereken ilacı damar yoluyla olan ilacı Ben aç karnına içiyorum Ağız yoluyla. Hastaneye gelmeden 15 dakika önce içiyorum Ağız yoluyla. Fark ettikten sonra da hastanedeki teknikere söylüyorum. Niye içtiniz diyor Ben de açıklıyorum Eczacı bana Aç karna iç dediği için içtim diyorum fark ettikten sonra hemen beni acile yatırıyorlar 3 saat acilde kalıyorum. Sonra komplikasyonlar belli olmadığından dolayı beni 24 saat yoğun bakıma kaldırıyorlar ve bünyem altüst oldu ben bunu kabul etmiyorum herkes birbirini savunuyor. Sağlıkta olan kelimeleri insanlar nasıl bilsin eczacıya güvenip içiyorum şikayetçiyim.

1 Destek
Deniz
23 Ocak 2024 16:31

En azından kutuya türkçesini yazabilirler yaşlılar içseydi ölümle karşılaşırdınız gazi Mustafa Kemal hastnesinin yanındaki eczaneden aldım ilaçları

Alo 184 Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi Dr'dan Şikayetçiyim

23 Aralık 2023 20:1115.981

22.12.2023 tarihinde saat 17.35'te Başakşehir Devlet Hastanesi'nin acil servisine başvurdum. Yarım saat bekledikten sonr...

Alo 184 Sağlık Bakanlığı Kanalizasyon Atıkları Yaşam Alanımıza Bu Şekilde Sızıyor

Alo 184 SağlıkBakanlığı Kanalizasyon Atıkları Yaşam Alanımıza Bu Şekilde Sızıyor

Erol
Alo 184 Sağlık Bakanlığı Yemekte Kurt Var

Alo 184 SağlıkBakanlığı Yemekte Kurt Var

Mücahide
Alo 184 Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi Hastane Temizlik Şikayeti

Alo 184 SağlıkBakanlığı İletişim Merkezi Hastane Temizlik Şikayeti

Canan
Alo 184 Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi Doktorlardan Şikayetim Var!

Alo 184 SağlıkBakanlığı İletişim Merkezi Doktorlardan Şikayetim Var!

Muhammedyunus
Alo 184 Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi Doktor Sayısı Ve Hasta Bakımı