Alo 184 Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi İlaç Yanlış Yolda Kullanılması Ve Zehirlenme

23 Ocak 2024 16:35

Geçen hafta pazartesi günü hipodrom durağında Gazi Mahallesi'nde. Hastaneden doktor tarafından ilaç yazıldı. Fakat Reçeteye asistanla gönderip hiçbir bilgi yapılmadı. Yani ilacı nasıl kullanacağına dair hiçbir şekilde söylenmedi. Ben de oradaki eczaneden ilacı alıyorum. İlacı alırken de. 2 tane ilaç veriyor Oradaki personel. Aç karnına içeceksin diyor. Fakat diğer ilacı hiçbir şekilde içme demiyor. Kutunun içinde de bir şey yazmadı. Ama içmemem gereken ilacı damar yoluyla olan ilacı Ben aç karnına içiyorum Ağız yoluyla. Hastaneye gelmeden 15 dakika önce içiyorum Ağız yoluyla. Fark ettikten sonra da hastanedeki teknikere söylüyorum. Niye içtiniz diyor Ben de açıklıyorum Eczacı bana Aç karna iç dediği için içtim diyorum fark ettikten sonra hemen beni acile yatırıyorlar 3 saat acilde kalıyorum. Sonra komplikasyonlar belli olmadığından dolayı beni 24 saat yoğun bakıma kaldırıyorlar ve bünyem altüst oldu ben bunu kabul etmiyorum herkes birbirini savunuyor. Sağlıkta olan kelimeleri insanlar nasıl bilsin eczacıya güvenip içiyorum şikayetçiyim.

Deniz
Deniz
23 Ocak 2024 16:31

En azından kutuya türkçesini yazabilirler yaşlılar içseydi ölümle karşılaşırdınız gazi Mustafa Kemal hastnesinin yanındaki eczaneden aldım ilaçları

Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

Alo 184 Sağlık Bakanlığı Ambulans Ve Hastanede Yaşadığım İlgisizlik Acımı Artırdı

10 Temmuz 2025 01:27

23 Aralık 2023 20:11